Οι ιχθυοκαλλιεργητές δίπλα στην Κιβωτό Πωγωνιανής και Κόνιτσας

Οι ιχθυοκαλλιεργητές δίπλα στην Κιβωτό Πωγωνιανής και Κόνιτσας


ΕΛΟΠΥ, ΜΕΒΓΑΛ, Δ. ΝΟΜΙΚΟΣ και KROP ενώνουν τις δυνάμεις τους για να υποστηρίξουν τις δομές της «Κιβωτός του Κόσμου» στην Πωγωνιανή και στην Κόνιτσα

- Με πρωτοβουλία της ΕΛΟΠΥ τοποθετήθηκε αθλητικός εξοπλισμός μπάσκετ και βόλεϊ για τα παιδιά
- Οι συμμετέχουσες εταιρείες προσέφεραν μπάλες, τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) βρίσκεται πάντα δίπλα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και στηρίζει φορείς και οργανισμούς στις περιοχές όπου δραστηριοποιούνται οι εταιρείες-Μέλη της. Στο πλαίσιο αυτό, ανταποκρινόμενη στην επιθυμία των 45 παιδιών που φιλοξενούνται στις δύο δομές της «Κιβωτός του Κόσμου» στον Νομό Ιωαννίνων, η ΕΛΟΠΥ προχώρησε την Πέμπτη 03 Φεβρουαρίου σε τοποθέτηση μπασκετών στην Πωγωνιανή και εξοπλισμού βόλεϊ στην Κόνιτσα.


Επιπλέον, η ΕΛΟΠΥ ενημέρωσε για τη δράση και εξασφάλισε τη συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών από τον χώρο της αγροδιατροφής που προσέφεραν με τη σειρά τους δώρα και τρόφιμα για τα παιδιά των δύο δομών. Συγκεκριμένα, η ΜΕΒΓΑΛ δώρισε μπάλες και γαλακτοκομικά προϊόντα, η Δ. Νομικός προϊόντα συσκευασμένης τομάτας και η ΚROP φρέσκα φρούτα και λαχανικά.
Η ΕΛΟΠΥ θα προσφέρει στο εξής φρέσκα ψάρια ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας για τα γεύματα των παιδιών, εντάσσοντας στη διατροφή τους ένα προϊόν με μεγάλη διατροφική αξία και πολλαπλά οφέλη για την υγεία.
Στις δύο εκδηλώσεις που έγιναν για την παράδοση του εξοπλισμού παρευρέθηκαν ο κ. Ιωάννης Χεκίμογλου, Γενικός Γραμματέας του ΔΣ της ΕΛΟΠΥ, ο κ. Στέφανος Ντήμας, Μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΠΥ, η κα Ισμήνη Μπογδάνου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ΕΛΟΠΥ και ο κ. Δημήτρης Θεοδωρίδης, Επιθεωρητής Πωλήσεων της MΕΒΓΑΛ.
Μία κίνηση αλληλεγγύης, με πρωτοβουλία της ΕΛΟΠΥ, που στόχο έχει να κάνει την καθημερινότητα των παιδιών καλύτερη, γεμάτη παιχνίδι και ανέμελες στιγμές.
Οι ιχθυοκαλλιεργητές δίπλα στην Κιβωτό Πωγωνιανής και Κόνιτσας Οι ιχθυοκαλλιεργητές δίπλα στην Κιβωτό Πωγωνιανής και Κόνιτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 07, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.