Φροντιστήριο φυσικής, χημείας και μαθηματικών

Φροντιστήριο φυσικής, χημείας και μαθηματικών



Το φροντιστήριο Γιούριν Πιτούλη αναλαμβάνει την προετοιμασία φυσικής, χημείας και μαθηματικών σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου και Επαλ. 
Λίγα λόγια για το φροντιστήριο: 
Στο φροντιστήριο Γιούριν Πιτούλη παρέχεται εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, σε ολιγομελή τμήματα, φροντίζοντας τα παιδιά κάθε τμήματος να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο ώστε να συμπορεύονται στην παρακολούθηση του μαθήματος χωρίς αποκλίσεις. 
Ο τρόπος διδασκαλίας που ακολουθούμε είναι κάτι ανάμεσα στο ιδιαίτερο μάθημα και στο φροντιστήριο, συνδυάζοντας όμως τα ατού και των δύο. 
Η φυσική, η χημεία και τα μαθηματικά αποτελούν βασικά μαθήματα του εκπαιδευτικού συστήματος και για αυτό η καλή επίδοση σε αυτά κρίνεται απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων και των φιλοδοξιών των μαθητών. 

Γνωρίζοντας τις καθηγήτριές μας: 
Η Γιούριν Πιτούλη είναι απόφοιτος Φυσικός του ΕΚΠΑ με Μεταπτυχιακές Σπουδές στην ειδική αγωγή, τις μαθησιακές δυσκολίες, την σχολική ψυχολογία και στη διδακτική θετικών επιστημών με νέες τεχνολογίες. 
Διδάσκει περισσότερο απο 10 χρόνια στην ιδιωτική εκπαίδευση, συνεπώς διαθέτει την εμπειρία και την γνώση για να προετοιμάσει κατάλληλα τους μαθητές ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους. 
Διδάσκει αποκλειστικά η ίδια όλους τους μαθητές της, γυμνασίου και λυκείου, και προετοιμάζει εκείνους που στην Γ' Λυκείου έχουν επιλέξει την κατεύθυνση των Θετικών Σπουδών και των Σπουδών Υγείας. 
Παράλληλα, όντας κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην ειδική αγωγή, τις μαθησιακές δυσκολίες και τη σχολική ψυχολογία, διαθέτει την κατάλληλη γνώση και εμπειρία για τη μελέτη φυσικής και χημείας σε μαθητές με ΔΕΠΥ και δυσλεξία, καθώς και για την ενίσχυση της ψυχολογίας οποιουδήποτε μαθητή που αντιμετωπίζει δυσκολίες στην εκπαιδευτική διαδικασία. 

Η Αμάντα Πιτούλη, απόφοιτος Μαθηματικός του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, είναι έτοιμη να μυήσει στον κόσμο των μαθηματικών τους μαθητές της, χτίζοντας βήμα βήμα τα σκαλοπάτια που θα τους οδηγήσουν στην προσωπική τους επιτυχία και στην επίτευξη των στόχων τους. 
Αναλαμβάνει μαθητές από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού μέχρι και την Γ’ Λυκείου προετοιμάζοντάς τους για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Θα μας βρείτε 8ης Δεκεμβρίου 10 στον 2ο όροφο. 
Τηλ. επικοινωνίας: 6946575248
Φροντιστήριο φυσικής, χημείας και μαθηματικών Φροντιστήριο φυσικής, χημείας και μαθηματικών Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 05, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.