Αποφασισμένος να διεκδικήσει 3η θητεία

Αποφασισμένος να διεκδικήσει 3η θητεία


Στην απόφαση του να διεκδικήσει εκ νέου το δημαρχιακό θώκο, έχει καταλήξει ο σημερινός Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος.
Ο ίδιος, σε συζήτηση που είχαμε μαζί του, μας ξεκαθάρισε πως η απόφασή του είναι ειλημμένη και αμετάκλητη.
Ο κ. Λώλος θεωρεί πως η δημοτική του ομάδα "Δύναμη Προοπτικής" παραμένει συμπαγής και πως όλοι μαζί (ίσως με 2-3 απώλειες θα προσθέταμε εμείς) θα κερδίσουν για 3η συνεχόμενη φορά την εμπιστοσύνη και τη ψήφο των δημοτών.
Εάν συμβεί πάντως αυτό, θα είναι η πρώτη φορά στη νεότερη πολιτική ιστορία της Ηγουμενίτσας, που ένα πρόσωπο θα εκλεχθεί για 3η φορά στο ανώτερο αξίωμα της πόλης.

Με τη δήλωσή του αυτή, ο κ. Λώλος, ανοίγει πρώτος τον προεκλογικό αγώνα για το Δήμο Ηγουμενίτσας, επισπεύδοντας τις διεργασίες και τα ζυμώματα και στις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, αλλά και τα πολιτικά κόμματα.
Με τις διεργασίες και τα ζυμώματα, θα επανέλθουμε με νέα μας ανάρτηση.

Να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Λώλος πρωτοεκλέχθηκε Δήμαρχος Μαργαριτίου τη δεύτερη Κυριακή, στις Δημοτικές εκλογές του 2002, με ποσοστό 59,50%, ενώ επανεξελέγει δήμαρχος Μαργαριτίου το 2006 από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 60,50%.
Το 2014, κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος του Καλλικρατικού πλέον Δήμου Ηγουμενίτσας, κερδίζοντας τις εκλογές στο δεύτερο γύρο, με ποσοστό 57,07%.
Στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, επανεκλέγεται πανηγυρικά από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 53,25%.
Αποφασισμένος να διεκδικήσει 3η θητεία Αποφασισμένος να διεκδικήσει 3η θητεία Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.