Συναυλία πολυφωνικών συγκροτημάτων από την Αλβανία το Σάββατο στο Φιλιάτι

Συναυλία πολυφωνικών συγκροτημάτων από την Αλβανία το Σάββατο στο Φιλιάτι


H Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου (Π.Ε.Δ. Ηπείρου), Επικεφαλής Εταίρος του Έργου, και οι υπόλοιποι Εταίροι του Έργου - ο Δήμος Πωγωνίου, το Νομαρχιακό Ινστιτούτο της Περιοχής του Αργυρόκαστρου, η Περιφερειακή Διεύθυνση Πολιτισμού Αυλώνας και ο Δήμος Δερόπολης – στα πλαίσια του Έργου POLYPHONIA «Ανάπτυξη του Θεματικού Τουρισμού, μέσω της διατήρησης της Πολυφωνικής Μουσικής, ως μοναδικό στοιχείο της Διασυνοριακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς» σας καλωσορίζουν στο τελευταίο μέρος της Διασυνοριακής Περιοδείας - Συναυλίας Πολυφωνικών Συγκροτημάτων από την Αλβανία.

Το Έργο POLYPHONIA συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από Εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών του Προγράμματος Interreg IPA II CBC «Ελλάδα – Αλβανία 2014-2020».

Η Συναυλία θα λάβει χώρα στους Φιλιάτες, στις 19 Μαρτίου 2022, ημέρα Σάββατο, με ώρα έναρξης 12:00 στην κεντρική πλατεία.

Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους τρεις πολυφωνικές ομάδες από την περιοχή της Αλβανίας και συγκεκριμένα τα συγκροτήματα "Ergjeria” Gjirokaster, Tepelena και "Selo” Dropull.
Συναυλία πολυφωνικών συγκροτημάτων από την Αλβανία το Σάββατο στο Φιλιάτι Συναυλία πολυφωνικών συγκροτημάτων από την Αλβανία το Σάββατο στο Φιλιάτι Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 17, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.