Τον διέγραψαν γιατί κατήγγειλε στις αρμόδιες αρχές τον πρόεδρο και μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας

Τον διέγραψαν γιατί κατήγγειλε στις αρμόδιες αρχές τον πρόεδρο και μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας


Δεν υπάρχει Νόμος όταν δεν υπάρχει Ποινή και δεν υπάρχει Ποινή όταν δεν υπάρχει διαδικασία επιβολής αυτής.

Απολυταρχικά καθεστώτα, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού έχουν απομείνει στην υφήλιο που δεν σέβονται τα βασικό δικαίωμα του εγκαλουμένου: Την απολογία.

Ανάμεσα στον Κιμ Γιονκ Ουν, τον Ερντογάν , τους Ταλιμπάν , το Νότιο Σουδάν και την Κίνα, από σήμερα συγκαταλέγεται σύσσωμος και ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας σε αυτό το κλαμπ.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, αφού έστησε λαϊκό δικαστήριο στα πρότυπα του ΔΣΕ, καταστρατηγώντας το καταστατικό του Συλλόγου, με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να τολμήσει κάποιος να εκφράσει μια φωνή διαμαρτυρίας, αποφάσισε τη διαγραφή μου , δια παντός , από μέλος του Συλλόγου.

Το αδίκημα για το οποίο κατηγορήθηκα και για το οποίο ΠΟΤΕ δεν κλήθηκα να απολογηθώ ήταν επειδή κατήγγειλα στις αρμόδιες Αρχές, Ποινικές Παραβάσεις του Προέδρου και μελών του Συλλόγου.

Ελπίζω, κάποτε, οι συνάδελφοι, που ούτε ένας δεν είχε τη δύναμη να υψώσει το ανάστημά του και να αντιταχθεί στα κελεύσματα της Πλέριας Δημοκρατίας τους να βρούνε το σθένος και να αντιτάξουν το ζυγό.

Βαγγέλης Χαλμαντζής
Τον διέγραψαν γιατί κατήγγειλε στις αρμόδιες αρχές τον πρόεδρο και μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Τον διέγραψαν γιατί κατήγγειλε στις αρμόδιες αρχές τον πρόεδρο και μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 15, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.