Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης


Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κωνσταντίνο καθώς και με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου, είχε την Τετάρτη 02-03-2022 αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας παρουσία και του Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Θεσπρωτίας κ. ΓΙΟΓΙΑΚΑ Βασίλειου , ο οποίος κατά τη διάρκεια της συνάντησης προώθησε και υποστήριξε τα αιτήματα της Ένωσης.


Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και από την Ένωσή μας επιδόθηκε στον κ. Γενικό Γραμματέα υπόμνημα θέσεων και προτάσεων μας, οι οποίες αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της Δ.Α. Θεσπρωτίας και οι οποίες θα αποδώσουν πολλαπλά οφέλη στην καλύτερη αστυνόμευση του Νομού μας.
Ο κ. Γεν. Γραμματέας εξήρε το έργο της Ένωσής μας και δεσμεύθηκε προς την κατεύθυνση επίλυσης όσο το δυνατόν περισσότερων εκ των προβλημάτων.
Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 06, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.