Σύσκεψη με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, από το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας

Σύσκεψη με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, από το Εργατικό Κέντρο ΘεσπρωτίαςΤο Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας σας καλεί στην Σύσκεψη που διοργανώνει με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, την Τρίτη 8 Μάρτη στις 7.30 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο.
Τιμάμε αγωνιστικά την μέρα και της δίνουμε την αξία και την σημασία που της αρμόζει, πρωτοστατώντας για να δυναμώσει ο συλλογικός αγώνας, για τα δικαιώματα μας στην ζωή και την εργασία.
Δεν συμβιβαζόμαστε στον 21ο αιώνα να μην καλύπτονται οι ανάγκες μας στην δουλειά, την υγεία, στην προστασία της μητρότητας.
Διεκδικούμε την χειραφέτηση μας, κοινωνική και οικονομική και αντιπαλεύουμε το σύστημα που γεννά τους δράστες – τέρατα που απειλούν τις ζωές μας.
Μέσα από το συλλογικό και οργανωμένο αγώνα, μπορεί κάθε εργαζόμενη και άνεργη γυναίκα, να αντιπαλεύει κάθε είδους βία και ανισότητα.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου
Σύσκεψη με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, από το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας Σύσκεψη με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, από το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 04, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες