Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Παράταση Διαγωνισμού Λογαριασμού Ταμιευτηρίου

Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Παράταση Διαγωνισμού Λογαριασμού Ταμιευτηρίου


Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου παρατείνει την προθεσμία συμμετοχής στο Διαγωνισμό Λογαριασμού Ταμιευτηρίου, έως και τις 30 Απριλίου 2022, λόγω ενδιαφέροντος από το κοινό.
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου επιμένει στην παράδοση, παρέχοντας λογαριασμό ταμιευτηρίου με βιβλιάριο. Ο λογαριασμός ταμιευτηρίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο τραπεζικών υπηρεσιών για γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές (e-banking & app). Είναι ο μόνος λογαριασμός ταμιευτηρίου χωρίς έξοδα και προμήθειες για πληρωμές τηλεφωνίας, ηλεκτρισμού και νερού ηλεκτρονικά ή μέσω πάγιων εντολών.
Με τη σύνδεση δύο πάγιων εντολών στο Ταμιευτήριο, οι πελάτες μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο Eco Car μηδενικών ρύπων, τα οποίο έχει κατανάλωση €1/100km, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και ελάχιστο κόστος συντήρησης.
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας, στοχεύοντας στην ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων και την ανάπτυξη της ευρύτερης Περιφέρειας της Ηπείρου.
Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις: https://www.epirusbank.com/citizens/deposit-accounts
Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Παράταση Διαγωνισμού Λογαριασμού Ταμιευτηρίου Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Παράταση Διαγωνισμού Λογαριασμού Ταμιευτηρίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 28, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.