Η ΔΑΣ ΟΤΑ για το αποτέλεσμα των εκλογών

Η ΔΑΣ ΟΤΑ για το αποτέλεσμα των εκλογών



Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία στέλνει αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους εργαζομένους των Δήμων του Νομού Θεσπρωτίας για τη συμμετοχή τους στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων της ΠΟΕ-ΟΤΑ .

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που δεν έσκυψαν το κεφάλι στις πιέσεις που δεχτήκαν από εκπροσώπους εργοδοτικών φορέων, από υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και Δημάρχους. Που δε φοβήθηκαν, που δεν υποχώρησαν, που ύψωσαν το ανάστημα τους και αντέδρασαν και αντιδρούν στην ολομέτωπη επίθεση που δέχονται.

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που δεν λύγισαν στις τηλεφωνικές πιέσεις υποψηφίων της Ανεξάρτητης κίνησης (αλήθεια, που βρέθηκαν τα τηλέφωνα τους;) στις απειλές για σημαδεμένα ψηφοδέλτια ,στις απροκάλυπτες μεθόδους που χρησιμοποίησαν για να εκφοβίσουν και να δημιουργήσουν σύγχυση στους εργαζόμενους .

Κατά το διάστημα της προεκλογικής περιόδου έγινε συνειδητή προσπάθεια από κάποιους αφενός να υποδαυλίσουν τη λειτουργία του Συλλόγου μας και αφετέρου να κοροϊδέψουν για ακόμη μία φορά τους συναδέλφους, πουλώντας τους φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Καλούμε τους συναδέλφους να βγάλουνε συμπεράσματα. Να συσπειρωθούν στο σύλλογό μας, γιατί αυτός είναι το σπίτι μας, το αποκούμπι μας, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε σήμερα. Σαν πλειοψηφία του συλλόγου, δεν βάλαμε και δε θα βάλουμε ποτέ νερό στο κρασί μας. Δεν κρύψαμε ποιοι είμαστε, τι πρεσβεύουμε, τι διεκδικούμε. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αποδείξει ότι δεν έχουμε καμία εξάρτηση από θέσεις και καρέκλες. Η μόνη εξάρτηση που έχουμε είναι ότι στεκόμαστε σταθερά, αταλάντευτα δίπλα σε όλους τους συναδέλφους, χωρίς διακρίσεις, χωρίς διαχωρισμούς, στα μικρά και τα μεγάλα τους προβλήματα. Σε αυτό το δρόμο θα συνεχίσουμε, προσπαθώντας καθημερινά να βελτιώνουμε τα όποια λάθη και παραλείψεις.

Συνάδελφοι, σας ευχαριστούμε για κάθε ψήφο εμπιστοσύνης που μας δώσατε, για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με το ίδιο πάθος για τα δικαιώματά μας μέσα από έντιμους αγώνες, αμερόληπτους και με γνώμονα πάντα την προάσπιση των εργασιακών συμφερόντων όλων των εργαζομένων.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που μας στήριξαν αλλά και όσους αντέδρασαν στις πιέσεις που τους ασκήθηκαν, καθώς και το σύνολο των συναδέλφων για τη συμμετοχή τους στην εκλογική αναμέτρηση.
Η ΔΑΣ ΟΤΑ για το αποτέλεσμα των εκλογών Η ΔΑΣ ΟΤΑ για το αποτέλεσμα των εκλογών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 30, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.