Δημοπρατούνται έργα εκσυγχρονισμού των αρδευτικών δικτύων σε Φιλιάτες και Άρτα

Δημοπρατούνται έργα εκσυγχρονισμού των αρδευτικών δικτύων σε Φιλιάτες και Άρτα


Δύο από τα έργα εκσυγχρονισμού των αρδευτικών δικτύων σε Άρτα και Θεσπρωτία, που έχουν ενταχθεί στο Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020» (Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης) δημοπρατούνται με αποφάσεις που έλαβε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας η οποία συνεδρίασε υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη.

Πρόκειται:
Α). για τα «Έργα εκσυγχρονισμού και εξοικονόμησης νερού του Δικτύου του ΤΟΕΒ Ζώνης Αράχθου», προϋπολογισμού € 2.197.000,
Β) για τη «Βελτίωση - εκσυγχρονισμός αρδευτικών έργων Δήμου Φιλιατών Π.Ε. Θεσπρωτίας (περ. Λιάτσιλια)», προϋπολογισμού € 816.825,09 της Πράξης «Έργα εκσυγχρονισμού εξοικονόμησης νερού και ενέργειας του ΤΟΕΒ Ραγίου – Κεστρίνης».

Οι μελέτες των έργων εκπονήθηκαν από τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου, ενώ μεταξύ άλλων προβλέπεται και η τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων για μείωση του ενεργειακού κόστους των αντλιοστασίων τους.
Δημοπρατούνται έργα εκσυγχρονισμού των αρδευτικών δικτύων σε Φιλιάτες και Άρτα Δημοπρατούνται έργα εκσυγχρονισμού των αρδευτικών δικτύων σε Φιλιάτες και Άρτα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 28, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.