"Κατάλυση των θεσμών και λειτουργιών του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας" (+ΒΙΝΤΕΟ)

"Κατάλυση των θεσμών και λειτουργιών του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας" (+ΒΙΝΤΕΟ)


Κατάλυση των θεσμών και λειτουργιών του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας, προσπάθησε να επιβάλλει κατά τη χτεσινή συνεδρίαση ο Πρόεδρος των Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας.
Παρουσιάζοντας κείμενο της κομματικής του παράταξης, ως ψήφισμα του Συλλόγου Εργαζομένων, απαιτούσε τη συζήτησή του στο ΔΣ ως θέμα εκτός ημερησίας διατάξεως και λήψη απόφασης συμπαράστασης από τα μέλη του.
Ο Πρόεδρος κ. Πάκος, αφού είχε ενημερώσει το Σώμα ως όφειλε, θεώρησε λήξαν το θέμα και προσπάθησε να προχωρήσει στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, χωρίς αυτό να είναι κατορθωτό.
Συνεπικουρούμενος και από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δήμα, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων , για αρκετή ώρα προσπαθούσε να επιβάλλει τις απόψεις του, φωνασκώντας από το ακροατήριο και απαιτώντας τη συζήτηση του θέματος κατά παράβαση των κανονισμών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Χωρίς Σχέδιο (Βαγγέλης Χαλμαντζής)


"Κατάλυση των θεσμών και λειτουργιών του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας" (+ΒΙΝΤΕΟ) "Κατάλυση των θεσμών και λειτουργιών του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας" (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 31, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.