Ανύπαρκτη η σήμανση στα έργα στο Γραικοχώρι - Κίνδυνος ατυχήματος

Ανύπαρκτη η σήμανση στα έργα στο Γραικοχώρι - Κίνδυνος ατυχήματος


Εδώ και περίπου μία εβδομάδα, έχουν ξεκινήσει οι εργασίες του εργολάβου, για λογαριασμό της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας, στον κεντρικό δρόμο του Γραικοχωρίου.
Οι εργασίες γίνονται επί των πλείστων στη μία λωρίδα κατεύθυνσης του δρόμου, επιτρέποντας εκ παραδρομής την κίνηση των οχημάτων, λόγω έλλειψης εναλλακτικής διαδρομής, με τη βοήθεια προσωπικού της εταιρίας.
Όμως, τις απογευματινές και βραδινές ώρες που η βάρδια ολοκληρώνεται, οι εργασίες εγκαταλείπονται ως έχουν.
Με τρύπες μεγάλους βάθους να μένουν εκτεθειμένες, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.


Η δε σήμανση, περιορίζεται σε 10 σίδερα τυλιγμένα με ένα πορτοκαλί πλέγμα και δύο μικρά φωτάκια που αναβοσβήνουν το βράδυ.
Εάν προσθέσουμε και το πρόβλημα που υπάρχει και με τον οδοφωτισμό στην περιοχή, εξ αιτίας και πάλι των εργασιών, ο κίνδυνος ατυχήματος είναι κάτι παραπάνω από ορατός.
Νομίζουμε πως δεν είναι δύσκολο στον εργολάβο να σκεπάζει, έστω και πρόχειρα τις λακκούβες όταν τελειώνει τις ημερήσιες εργασίες, ούτε και να τοποθετηθεί καλύτερος φωτισμός και σήμανση στο σημείο. 
Ανύπαρκτη η σήμανση στα έργα στο Γραικοχώρι - Κίνδυνος ατυχήματος Ανύπαρκτη η σήμανση στα έργα στο Γραικοχώρι - Κίνδυνος ατυχήματος Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 28, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.