Ανύπαρκτη η σήμανση στα έργα στο Γραικοχώρι - Κίνδυνος ατυχήματος

Ανύπαρκτη η σήμανση στα έργα στο Γραικοχώρι - Κίνδυνος ατυχήματος


Εδώ και περίπου μία εβδομάδα, έχουν ξεκινήσει οι εργασίες του εργολάβου, για λογαριασμό της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας, στον κεντρικό δρόμο του Γραικοχωρίου.
Οι εργασίες γίνονται επί των πλείστων στη μία λωρίδα κατεύθυνσης του δρόμου, επιτρέποντας εκ παραδρομής την κίνηση των οχημάτων, λόγω έλλειψης εναλλακτικής διαδρομής, με τη βοήθεια προσωπικού της εταιρίας.
Όμως, τις απογευματινές και βραδινές ώρες που η βάρδια ολοκληρώνεται, οι εργασίες εγκαταλείπονται ως έχουν.
Με τρύπες μεγάλους βάθους να μένουν εκτεθειμένες, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.


Η δε σήμανση, περιορίζεται σε 10 σίδερα τυλιγμένα με ένα πορτοκαλί πλέγμα και δύο μικρά φωτάκια που αναβοσβήνουν το βράδυ.
Εάν προσθέσουμε και το πρόβλημα που υπάρχει και με τον οδοφωτισμό στην περιοχή, εξ αιτίας και πάλι των εργασιών, ο κίνδυνος ατυχήματος είναι κάτι παραπάνω από ορατός.
Νομίζουμε πως δεν είναι δύσκολο στον εργολάβο να σκεπάζει, έστω και πρόχειρα τις λακκούβες όταν τελειώνει τις ημερήσιες εργασίες, ούτε και να τοποθετηθεί καλύτερος φωτισμός και σήμανση στο σημείο. 

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.