Συμμετοχή του 1ου Δημοτικού Ηγουμενίτσας στο πρόγραμμα της WWF Ελλάς «Υιοθέτησε μια παραλία»

Συμμετοχή του 1ου Δημοτικού Ηγουμενίτσας στο πρόγραμμα της WWF Ελλάς «Υιοθέτησε μια παραλία»


Το «Υιοθέτησε μια παραλία» είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα για την ερευνητική καταγραφή και καταπολέμηση της παράκτιας ρύπανσης με πρωταγωνιστές τους πολίτες του αύριο. 
Φέτος το σχολείο μας έγινε μέλος του προγράμματος με σκοπό την ευαισθητοποίηση των μαθητών στο μείζον πρόβλημα της πλαστικής ρύπανσης στις ακτές της χώρας μας. 
Το πρωί της Τετάρτης 13 Απριλίου οι μαθητές των τμημάτων Ε1-Ε2 και Β1-Β2 μαζί με τους εκπαιδευτικούς Ματενόγλου Ελισάβετ, Θεολόγου Στέφανο, Μυριούνη Δωροθέα, Αλεξάνδρα Ζάχου και Γιαννακού Μαρία πραγματοποίησαν συλλογή και καταγραφή των απορριμάτων στην αστική παραλία της Ηγουμενίτσας που βρίσκεται απέναντι από το σχολείο μας. 
Οι μαθητές συνειδητοποίησαν το μέγεθος του προβλήματος και μάλιστα σε μία μικρή παραλία που εκ πρώτης όψεως φαινόταν καθαρή. 
Ελπίζουμε μέσα από το πρόγραμμα «Υιοθέτησε μια παραλία» να μεταδώσουμε στην κοινωνία μας το όραμα μας για καθαρές θάλασσες και ακτές.

Ο διευθυντής 
Κύλλας Γεώργιος
Συμμετοχή του 1ου Δημοτικού Ηγουμενίτσας στο πρόγραμμα της WWF Ελλάς «Υιοθέτησε μια παραλία» Συμμετοχή του 1ου Δημοτικού Ηγουμενίτσας στο πρόγραμμα της WWF Ελλάς «Υιοθέτησε μια παραλία» Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 14, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες