Πειράματα Φυσικής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τον ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας

Πειράματα Φυσικής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τον ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας


Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας, πιστό στους στόχους και τις στρατηγικές που έχει θέσει τα τελευταία χρόνια, οργάνωσε πειράματα Φυσικής σε συνεργασία με τον Ε.Κ.ΦΕ Θεσπρωτίας ,την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022.
Η διεξαγωγή του πειράματος σε συνδυασμό πάντα με μια διδακτική μεθοδολογία αποτελεί την απαρχή της επιτυχίας του μαθήματος. Η χαρά του παιδιού στο να κάνει ένα πείραμα με τα χέρια του, δεν μπορεί να αντικατασταθεί σίγουρα με καμιά θεωρία όσο καλά και αν είναι γλωσσικά διατυπωμένη, ούτε ακόμα και από έναν υπολογιστή. Είναι πράγματι πολύ σπουδαίο να ανακαλύπτει, ο μαθητής μόνος του και να δημιουργεί θέαμα με τη βοήθεια της φυσικής. To πείραμα που γίνεται στο σχολείο, πραγματώνεται σε ένα περιβάλλον το οποίο περιγράφεται ως “περιβάλλον διδασκαλίας και μάθησης.
Ευχαριστούμε θερμά τον υπεύθυνο του ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας, κ. Νούση Βασίλειο, ο οποίος σε συνεργασία με τους μαθητές, παρουσίασε πειράματα φυσικής, στους μαθητές της Ε΄ τάξης, που έχουν σχέση με τον ηλεκτρισμό και το μαγνητισμό.

Ο Διευθυντής
Κύλλας Γεώργιος
Πειράματα Φυσικής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τον ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας Πειράματα Φυσικής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τον ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 17, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.