Ηγουμενίτσα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ηλεκτρονικές απάτες με λεία 1,4 εκ. ευρώ

Ηγουμενίτσα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ηλεκτρονικές απάτες με λεία 1,4 εκ. ευρώ



Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ηλεκτρονικές απάτες με λεία περισσότερο από 1,4 εκατομμύρια ευρώ.

Συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, σε Άργος, Τρίπολη και Πάτρα 7 ημεδαποί, αρχηγικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ενώ δύο ακόμη αναζητούνται, ενώ δεκάδες είναι οι συνεργοί τους που προέβαιναν σε μεταφορές χρημάτων από τραπεζικούς λογαριασμούς των θυμάτων της οργάνωσης.

Οι συλληφθέντες αλλά και οι συνεργοί τους που αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση και με ανάρτηση αγγελιών σε διάφορες ιστοσελίδες, με το πρόσχημα πώλησης αντικειμένων, κατάφερναν και υφάρπαζαν τα στοιχεία και τους τραπεζικούς κωδικούς από τα ανυποψίαστα θύματα τους και στη συνέχεια προέβαιναν σε μεταφορές χρημάτων. Με τον τρόπο αυτό κατάφεραν να εξαπατήσουν περισσότερα από 230 άτομα, ενώ το συνολικό ποσό που απέσπασαν ανέρχεται στο 1.400.000 ευρώ.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται εντός της ημέρας.
Ηγουμενίτσα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ηλεκτρονικές απάτες με λεία 1,4 εκ. ευρώ Ηγουμενίτσα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ηλεκτρονικές απάτες με λεία 1,4 εκ. ευρώ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 13, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.