"Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί" στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας

"Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί" στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας


Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας, παραβρέθηκε η Δ/ντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και χαιρέτισε την έναρξη του εκπαιδευτικού πρόγραμμα των Special Olympics Hellas που υλοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022, σε συνεργασία με το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας και το Ειδικό Νηπιαγωγείο Ηγουμενίτσας .
Συγκεκριμένα ομάδα Προπονητών των Special Olympics Hellas, μίλησε στους μαθητές για τα Special Olympics και για το τι σημαίνει "Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί." Στη συνέχεια οι μαθητές έπαιξαν μπάσκετ και μπόουλινγκ σε μεικτές ομάδες. Η συνύπαρξη των μαθητών τυπικού και ειδικού σχολείου, ενίσχυσε την ενσυναίσθηση, την προσαρμοστικότητα, την υπευθυνότητα, την κατανόηση και την αποδοχή της διαφορετικότητας των μαθητών.


Θα θέλαμε να συγχαρούμε ιδιαίτερα τον προπονητή των Special Olympics Hellas κύριο Κωνσταντίνο Μακρόπουλο, τους γυμναστές των σχολείων κα Βάϊα Κουτουκλέρ, κ. Γεώργιο Ρίζο, τη Διευθύντρια 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας κα Μαρία Γίτσα, το Διευθυντή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας κ. Κυριάκο Τσόδουλο, την Προϊσταμένη του Ειδικού Νηπιαγωγείου Ηγουμενίτσας κα Παναγιώτα Στράτη και τον υπεύθυνο Υ.Φ.Α.ΣΧ.Α Α/θμιας Εκπ/σης Θεσπρωτίας κ. Γιάννη Δημάκα, για τη επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΜΑΡΙΝΑ ΜΠΕΣΗ
"Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί" στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας "Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί" στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 17, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.