Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή των κόμβων Πέρδικας (Βουνίστρα, Πλατύ Πηγάδι, Είσοδος Πέρδικας)

Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή των κόμβων Πέρδικας (Βουνίστρα, Πλατύ Πηγάδι, Είσοδος Πέρδικας)Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο και τον εκπρόσωπο της με την Αναδόχου Εταιρείας «ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΣ Α.Τ.Ε.Ε.» η σύμβαση κατασκευής ενός ακόμη έργου ζωτικής σημασίας για τον Δήμο Ηγουμενίτσας με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΚΟΜΒΩΝ ΠΕΡΔΙΚΑΣ (Βουνίστρα, Πλατύ Πηγάδι, Είσοδος Πέρδικας)», προϋπολογισμού ύψους 1.870.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%), ενταγμένου στο ΕΣΠΑ 2014-2020.

Το έργο περιλαμβάνει τη βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών και της ασφάλειας οδικής κυκλοφορίας στο οδικό σύστημα του οικισμού Πέρδικας και ειδικά στους κρίσιμους κόμβους του οικισμού, με τις διαμορφώσεις των δυο κόμβων (Βουνίστρας και Πλατύ πηγάδι) καθώς και την κατασκευή πεζοδρομίου που θα συνδέει τον κόμβο Πλατύ Πηγάδι με τη νότια πύλη του οικισμού για τη διαμόρφωση συνθηκών ασφάλειας της μετακίνησης των πεζών κατά τους θερινούς μήνες.

Με την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος ανέφερε τα εξής: «Με μια ακόμη παρέμβαση που ενισχύει την ασφάλεια των μετακινήσεων και βελτιώνει τις οδικές υποδομές του Δήμου μας και με την πολύτιμη συνεισφορά των Τεχνικών μας Υπηρεσιών, αναβαθμίζουμε τις συνθήκες οδικής ασφάλειας και δημιουργούμε νέες προοπτικές τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης στον Δήμο Ηγουμενίτσας. Οι προσπάθειες αναβάθμισης του τόπου μας δικαιώνονται, δίνοντάς μας μεγαλύτερη δύναμη, ώστε να επιδιώξουμε τη διεκδίκηση και υλοποίηση ακόμη περισσότερων έργων για την ευημερία των συνδημοτών μας».
Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή των κόμβων Πέρδικας (Βουνίστρα, Πλατύ Πηγάδι, Είσοδος Πέρδικας) Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή των κόμβων Πέρδικας (Βουνίστρα, Πλατύ Πηγάδι, Είσοδος Πέρδικας) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 06, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες