Η ομιλία του Μάριου Κάτση στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. (+ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομιλία του Μάριου Κάτση στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. (+ΒΙΝΤΕΟ)


Η μεγαλύτερη μάχη μας είναι να απαλλάξουμε τη χώρα από το καθεστώς Μητσοτάκη», ανέφερε στην ομιλία του ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Μάριος Κάτσης και πρόσθεσε: «Η κοινωνία περιμένει από εμάς να δώσουμε όλες τις μεγάλες μάχες για τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις για το οικονομικό τους επίπεδο, για την υπεράσπιση της δημοκρατία». 
Συνεχίζοντας υποστήριξε: 
«Το σύστημα μετά τις εκλογές του 2019 προσπάθησε να περιθωριοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ -παρότι παρέδωσε μία χώρα σε καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι παρέλαβε κάτι που πρέπει να θυμίζουμε-, προσπάθησαν την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ να την εκμεταλλευτούν για να μετατρέψουν το πολιτικό σύστημα σε σύστημα του ενάμισι κόμματος. 
Τώρα ίδιο το σύστημα ποντάρει να μην επανέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας στο τιμόνι. 
Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης επενέβη λέγοντας ότι δεν προτιμά τον Αλέξη Τσίπρα για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύπτοντας τους μύχιους πόθους του. 
Οφείλουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι έρχεται η πολιτική αλλαγή και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση και ο Τσίπρας πρωθυπουργός. 
Θέλουμε ένα κόμμα ανοικτό και σύγχρονο, ένα κόμμα των μελών. 
Οι προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα και της επιτροπής καταστατικού, σε μία εποχή που το κομματικό φαινόμενο περνά κρίση, υπηρετεί το πολιτικό σχέδιο για την χώρα και την ελληνική κοινωνία. 
Δεν περισσεύει κανείς και καμία.


Η ομιλία του Μάριου Κάτση στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. (+ΒΙΝΤΕΟ) Η ομιλία του Μάριου Κάτση στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 17, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.