Ιδρύθηκε Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού Νομού Θεσπρωτίας

Ιδρύθηκε Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού Νομού Θεσπρωτίας


Ολοκληρώθηκαν με μαζική συμμετοχή των εργαζομένων του κλάδου οι αρχαιρεσίες του νεοϊδρυθέντος Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού Νομού Θεσπρωτίας.

Το κλαδικό Σωματείο χαιρετίζει τη συμμετοχή των εργαζομένων στις αρχαιρεσίες του, αναδεικνύοντας την αναγκαιότητα ενός ισχυρού κλαδικού σωματείου που να συντονίζει τον αγώνα για την υπεράσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και των οικογενειών τους.

Οι νέοι και νέες από μικρά και μεγάλα επισιτιστικά καταστήματα που οργανώθηκαν στο Σωματείο τους το τελευταίο διάστημα, κόντρα στην ηττοπάθεια και στην αδιαφορία, αποτελούν την εμπροσθοφυλακή στην οργάνωση της πάλης ενάντια στο μέλλον που ετοιμάζουν στην εργαζόμενη νεολαία, φέρνει αποτελέσματα στη δύσκολη και γεμάτη εμπόδια πορεία για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκροτηθεί άμεσα, για να οργανωθεί χωρίς χρονοτριβή ο αγώνας που μας ενώνει όλους ανεξαρτήτως ειδικότητας και σχέσης εργασίας με στόχο την διασφάλιση αξιοπρεπών όρων εργασίας, την αγωνιστική επίλυση των εργασιακών προβλημάτων, τη διαφύλαξη των εργασιακών δικαιωμάτων κάθε εργαζόμενου. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν και να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο παρόν και μέλλον.

Μπαίνουμε μπροστά στην προετοιμασία της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας την 1η Μαη Κυριακή 10:00 πμ στην πλατεία δημαρχείου.
Ιδρύθηκε Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού Νομού Θεσπρωτίας Ιδρύθηκε Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού Νομού Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 21, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.