Εξιχνιάστηκε άμεσα διάρρηξη κατοικία από όπου αφαιρέθηκε πολεμικό τυφέκιο εθνοφύλακα

Εξιχνιάστηκε άμεσα διάρρηξη κατοικία από όπου αφαιρέθηκε πολεμικό τυφέκιο εθνοφύλακα


Εξιχνιάστηκε άμεσα ύστερα από μεθοδική έρευνα της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας διάρρηξη κατοικίας, που έγινε χθες (06-04-2022) σε περιοχή της Πρέβεζας.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι κατηγορούμενοι, παραβίασαν με λοστό παράθυρο κατοικίας, από όπου αφαίρεσαν οπλοβαστό βαρέως τύπου, που περιείχε πολεμικό τυφέκιο τύπου G3A3 και γεμιστήρα, τα οποία νόμιμα κατείχε ο ιδιοκτήτης ως εθνοφύλακας, καθώς και τιμαλφή συνολικής αξίας (700) ευρώ.


Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, με τη συμμετοχή αστυνομικών των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθησαν σήμερα το πρωί σε περιοχή της Πρέβεζας, όπου διαμένουν, οι δύο ημεδαποί, ενώ σε υπαίθριο χώρο εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα όλα τα κλοπιμαία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.
Εξιχνιάστηκε άμεσα διάρρηξη κατοικία από όπου αφαιρέθηκε πολεμικό τυφέκιο εθνοφύλακα Εξιχνιάστηκε άμεσα διάρρηξη κατοικία από όπου αφαιρέθηκε πολεμικό τυφέκιο εθνοφύλακα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 07, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.