Ήρθαν πιο κοντά...

Ήρθαν πιο κοντά...


Μία συνάντηση η οποία αναμένεται να σηματοδοτήσει πολιτικές εξελίξεις και να ανακατέψει την τράπουλα στο γαλάζιο στρατόπεδο της Θεσπρωτίας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε κέντρο στο Καρβουνάρι Παραμυθιάς.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία απλή συνάντηση, βράδυ Παρασκευής, μίας φιλικής παρέας, η οποία δεν θα ήταν άξια αναφοράς, αν σε αυτή δεν καθόντουσαν στο ίδιο τραπέζι ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κ. Θωμάς Πιτούλης με τον πρώην βουλευτή Θεσπρωτίας και Υφυπουργό κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Μπέζα.

Ως γνωστών, οι σχέσεις των δύο πολιτικών αντρών, τα τελευταία χρόνια δεν ήταν οι καλύτερες και περιοριζόταν στα τυπικά.

Με τη συνάντηση της Παρασκευής, οι δύο πολιτικοί που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου, συμφώνησαν πως οι σχέσεις τους θα πρέπει να είναι στενότερες, αφήνοντας στο παρελθόν όσα τους χώριζαν.

Άλλωστε και οι δύο προέρχονται από την αυτοδιοίκηση, ανήκουν στον ίδιο πολιτικό χώρο και το σημαντικότερο πως είναι και οι δυο τους Βλάχοι στην καταγωγή.

Βρισκόμαστε περίπου ένα χρόνο πριν από τις αυτοδιοικητικές αλλά και τις εθνικές εκλογές και κάθε κίνηση των πολιτικών προσώπων, σίγουρα έχουν το βλέμμα τους σε αυτές.

Ήρθαν πιο κοντά... Ήρθαν πιο κοντά... Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 17, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.