Η “Τουριστική Διαδρομή” της Παραμυθιάς, παρουσιάζεται σε τουριστικά γραφεία και επαγγελματίες του τουρισμού

Η “Τουριστική Διαδρομή” της Παραμυθιάς, παρουσιάζεται σε τουριστικά γραφεία και επαγγελματίες του τουρισμού


Ο Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς σε συνεργασία με τον Δήμο Σουλίου και αρωγό το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, σας ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ σε μια ιδιαίτερη Τουριστική «βιωματική» εκδήλωση.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει περιήγηση με εξειδικευμένο ιστορικό στην προτεινόμενη «Τουριστική διαδρομή» μέσα στην πόλη της Παραμυθιάς (walking tour περίπου 1 ώρας), και ακολουθεί μια σύντομη παρουσίαση-συζήτηση της «τουριστικής διαδρομής» (30 λεπτά).
Η εκδήλωση θα συνοδεύεται από τοπικά εδέσματα σε ειδικό διαμορφωμένο μπουφέ με προϊόντα της περιοχής ώστε να τα δοκιμάσετε και να τα γνωρίσετε.
Στόχος μας είναι να μάθετε μια πλευρά της Παραμυθιάς που πιθανόν να μην γνωρίζετε.
Μια πλευρά που πολλοί επισκέπτες-πελάτες σας με ενδιαφέροντα στην τοπική κουλτούρα, ιστορία και γαστρονομία θα θέλουν να ανακαλύψουν.
Σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ να έρθετε το Σάββατο 16/4 στην Παραμυθιά για να γνωρίσετε ένα νέο «τουριστικό πακέτο» που μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας.
Χώρος συγκέντρωσης: Εκκλησία Παναγίας (κάτω περιφερειακός) – Ώρα έναρξης: 10:00
Τηλ. Πληροφοριών : 6976444836 Κωτσης Νικολαος (Προεδρος) :6947809336 Σπυρίδων Γουσιας (Αντιπρόεδρος)
Η εκδήλωση ΔΕΝ είναι ανοιχτή προς το κοινό. Αφορά αποκλειστικά επαγγελματίες του Τουρισμού, όπως Τουριστικά γραφεία, Πράκτορες, Διοργανωτές εκδρομών, Ξεναγούς, Ξενοδοχεία κλπ.
Η “Τουριστική Διαδρομή” της Παραμυθιάς, παρουσιάζεται σε τουριστικά γραφεία και επαγγελματίες του τουρισμού Η “Τουριστική Διαδρομή” της Παραμυθιάς, παρουσιάζεται σε τουριστικά γραφεία και επαγγελματίες του τουρισμού Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 12, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.