Η παράταξη Κάτσιου δώρισε δενδρύλλια στις Τοπικές Κοινότητες Γλυκής και Νεοχωρίου-Νεράιδας

Η παράταξη Κάτσιου δώρισε δενδρύλλια στις Τοπικές Κοινότητες Γλυκής και Νεοχωρίου-Νεράιδας


Ογδόντα πιστοποιημένα δενδρύλλια (σφενδάμους, ιτιές, λεύκες και πεύκα) έτοιμα προς φύτευση δώρισε η δημοτική παράταξη «Τόπος Αξιών» του Νικόλα Κάτσιου στις Τοπικές Κοινότητες Γλυκής και Νεοχωρίου-Νεράιδας. Η πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε με γνώμονα την ανάδειξη μιας πράσινης, βιώσιμης περιβαλλοντικής διαχείρισης, με σκοπό την άμεση δενδροφύτευσή τους προς επούλωση τυχόν περιβαλλοντικών πληγών αλλά και ενίσχυσης του δασικού μας πλούτου.

Τα δενδρύλλια προμηθεύτηκε η δημοτική παράταξη «Τόπος Αξιών» ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Δασών, την 21η Μαρτίου 2022, και την Τετάρτη 7 Απριλίου 2022, αντιπροσωπεία της παράταξης αποτελούμενη από τον επικεφαλής Ν. Κάτσιο και τους δημοτικούς συμβούλους: Αλεξίου-Ντόκου Γιούλα, Αθανασόπουλου Γεώργιο, Καγκιούζη Ανδρέα, Μπάλλα Φώτη, Σουλάκη Αναστάσιο και Χρήστου Δημήτριο, τα παρέδωσε στους προέδρους των δύο Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Σουλίου, κ. Παππά Παναγιώτη (Γλυκή) και κ. Κώτση Χρυσούλα (Νεοχωρίου-Νεράιδας) και σε μέλη των δύο Τ.Κ.

Σε δηλώσεις του ο Ν. Κάτσιος, αναφέρθηκε στο συμβολισμό της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας την οποία χαρακτήρισε ως μία δράση φροντίδας και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος του τόπου μας ιδιαίτερα δε στις παραποτάμιες περιοχές του Αχέροντα και του Καλαμά. Δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει το χρέος όλων μας απέναντι στη φύση, ενώ κλείνοντας ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Σουλίου, υπογράμμισε το υψηλό αίσθημα περιβαλλοντικής ευθύνης, που χαρακτηρίζει την παράταξη «Τόπος Αξιών».
Η παράταξη Κάτσιου δώρισε δενδρύλλια στις Τοπικές Κοινότητες Γλυκής και Νεοχωρίου-Νεράιδας Η παράταξη Κάτσιου δώρισε δενδρύλλια στις Τοπικές Κοινότητες Γλυκής και Νεοχωρίου-Νεράιδας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 08, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-up

Σελίδες