Πρόταση του Νηπιαγωγείου Μαυρουδίου για ανάπλαση πλατείας στην Τ.Κ. Μαυρουδίου

Πρόταση του Νηπιαγωγείου Μαυρουδίου για ανάπλαση πλατείας στην Τ.Κ. Μαυρουδίου


Συνάντηση είχαν σήμερα, 12/4/2022, η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Μαυρουδίου Θεσπρωτίας κα Φρειδερίκη-Σπυριδούλα Ζάγκα, με τον Δήμαρχο του Δήμου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο. Θέμα της συζήτησης ήταν η πρόταση που κατέθεσε στον Δήμο Ηγουμενίτσας το Νηπιαγωγείο Μαυρουδίου σχετικά με την ανάπλαση μικρής πλατείας στην Τοπική Κοινότητα Μαυρουδίου.


Το Νηπιαγωγείο Μαυρουδίου εκτός από τα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιεί για τους μαθητές, επιθυμεί να συνεισφέρει στην κοινωνία θετικά και αποτελεσματικά, με δράσεις που αφορούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Τ.Κ. Μαυρουδίου. Για τον λόγο αυτό προτείνει την ανάπλαση της μικρής πλατείας που βρίσκεται πλησίον του Σχολείου.


Σκοπός του έργου είναι να βελτιώσει το φυσικό και δομημένο περιβάλλον του χωριού, να αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής των κατοίκων, αλλά και να αναβαθμίσει και τη λειτουργία του ίδιου του Νηπιαγωγείου, καθώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την διεξαγωγή εκδηλώσεων και προγραμμάτων.


Η μελέτη της υφιστάμενης κατάστασης και η δημιουργία της μακέτας εκπονήθηκαν από την αρχιτέκτονα-μηχανικό, κα Κατερίνα Σμυρόγλου, εθελοντικά, μετά από παράκληση των εκπαιδευτικών του Νηπιαγωγείου Μαυρουδίου.
Ο κ. Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι το αίτημα θα προωθηθεί στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου ώστε να συνταχθεί ο προϋπολογισμός και να εξεταστούν τρόποι υλοποίησης του έργου.

Πληροφορίες
Πρόταση του Νηπιαγωγείου Μαυρουδίου για ανάπλαση πλατείας στην Τ.Κ. Μαυρουδίου Πρόταση του Νηπιαγωγείου Μαυρουδίου για ανάπλαση πλατείας στην Τ.Κ. Μαυρουδίου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 12, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.