Ευχαριστήριο του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας προς το Δ.ΙΕΚ

Ευχαριστήριο του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας προς το Δ.ΙΕΚ


Μετά την ολοκλήρωση των δράσεων του Δήμου Ηγουμενίτσας για τον Μάρτιο, θα θέλαμε ως Κέντρο Κοινότητας του Δήμου να ευχαριστήσουμε τον κ. Δημήτριο Μπέλλο, Διευθυντή του ΔΙΕΚ Ηγουμενίτσας, για την συνεργασία που είχαμε την Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 (Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας). 
Να ευχαριστήσουμε τους μαθητές των δύο τμημάτων με την ειδικότητα Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας - Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής και το τμήμα με την ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef), για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. 
Επίσης τους Εκπαιδευτές Ενηλίκων κα Άννα Φωτιάδη και κ. Χρήστο Λαβδανίτη. Ευχαριστούμε όλες όσες συμμετείχαν στη δράση, ωφελούμενες και μη, του Κέντρου Κοινότητας. 
Ταυτόχρονα στις 13 και 14 Μαρτίου συμμετείχαμε και στον Μαστογραφικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το παράρτημα Καναλλακίου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, με χορηγό την εταιρεία «Estee Lauder» , όπου διενεργήθηκαν 80 Μαστογραφίες ( μέγιστος αριθμός εξυπηρέτησης της Κινητής Μονάδας σε δύο ημέρες) σε συμπολίτισσες μας. 
Η ανταπόκριση ήταν τόσο μεγάλη που μας γεμίζει χαρά και δίνουμε την υπόσχεση ότι θα πραγματοποιηθούν και άλλες αντίστοιχες δράσεις. 
Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν για την επίτευξη των δράσεων και προσκαλούμε όποιον πολίτη επιθυμεί να έρθει να γνωρίσει από κοντά το Κέντρο Κοινότητας, ώστε να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στον Δήμο Ηγουμενίτσας από τον Οκτώβριο του 2017 ή να μας καλέσει στο τηλέφωνο 26650-28140.

Με εκτίμηση 
Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας 
Δήμου Ηγουμενίτσας
Ευχαριστήριο του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας προς το Δ.ΙΕΚ Ευχαριστήριο του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας προς το Δ.ΙΕΚ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 02, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.