Οι υποψήφιοι της παράταξης "ENOTHTA ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ" για τις εκλογές της Πανηπειρωτικής

Οι υποψήφιοι της παράταξης "ENOTHTA ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ" για τις εκλογές της Πανηπειρωτικής


Συμπατριώτισσες, Συμπατριώτες.
Οι επικείμενες εκλογές στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, 11 Απριλίου 2022, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχουν την ιδιαιτερότητα ότι γίνονται χωρίς ακόμη να έχουμε εξέλθει από τους περιορισμούς που επέβαλε η πανδημία. Παρόλα αυτά πιστεύουμε πως η δοκιμασία του κορωνοϊού, μάς δυνάμωσε ουσιαστικά και θα συνεχίσουμε, με τη θέληση και την εντολή σας, το έργο μας. Άλλωστε είναι γνωστό τοις πάσι πως λειτουργήσαμε με απόλυτη δημοκρατικότητα, συνέπεια και διαφάνεια στον προγραμματισμό και την εκτέλεση των αποφάσεων.
Το ψηφοδέλτιο της παράταξής μας «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ» «αφουγκράζεται» τα προβλήματα της Ηπείρου, «ακουμπά» τις ευγενείς παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα και «καθοδηγείται» από την αγάπη προς την παράδοση. Ηπειρώτες με αξιόλογη κοινωνική, πολιτική και πολιτιστική δράση εγγυώνται για μια αξιόμαχη δύναμη και ασφαλή συνέχεια ενός αγώνα για το καλό της Πανηπειρωτικής και της Ηπείρου.
Εργάτες, αληθινοί με αγάπη και πάθος για τη γενέτειρα, χωρίς καμιά υστεροβουλία και προκατάληψη, με μόνο χρώμα το πύρωμα της καρδιάς μας για την πατρίδα, την Ήπειρο. Με μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα καταφέραμε και επανεκδώσαμε την εφημερίδα μας «Πανηπειρωτική» που είχε σιγήσει για 20 ολόκληρα χρόνια και η επανακυκλοφορία της ήταν ο καημός, ο στόχος και η υπόσχεση κάθε διοικητικού συμβουλίου. Και με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, λόγω κορωνοϊού, υψώσαμε ανάστημα και διατηρήσαμε στο ακέραιο θεσμούς κατοχυρωμένους για 40 και πάνω χρόνια από τη λειτουργία της Πανηπειρωτικής.

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες.
Οι εκλογές που θα γίνουν στις 11 Απριλίου 2022 συνιστούν την ύψιστη πράξη των αντιπροσώπων που δεν αφίσταται, φυσικά, της ελληνικής και παγκόσμιας πραγματικότητας. Η Πανηπειρωτική όμως δεν χρωματίζεται και δεν μπορεί να γίνει ο δίαυλος για όποια κομματική ανταπόκριση. Με πολιτική κρίση και με Ηπειρώτικο πάθος ζητάμε όλοι οι αντιπρόσωποι να συστρατευθούν μαζί μας στον αγώνα μας που κυριαρχείται από την Ήπειρο, την Ηπειρώτικη παράδοση και την «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ».



Οι υποψήφιοι της παράταξης "ENOTHTA ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ" για τις εκλογές της Πανηπειρωτικής Οι υποψήφιοι της παράταξης "ENOTHTA ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ" για τις εκλογές της Πανηπειρωτικής Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 04, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.