1.200€ την ημέρα για ταξίδια στο εξωτερικό!!!

1.200€ την ημέρα για ταξίδια στο εξωτερικό!!!


Παρά τον καταποντισμό των οικονομικών μεγεθών του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας το 2020 (το ίδιο μαθαίνουμε και για το 2021), η διοίκηση του οργανισμού, συνεχίζει να διάγει προκλητικότατο και πλουσιοπάροχο βίο.

Αυτές τις ημέρες, από 4-6 Μαΐου 2022, διεξήχθη στη Στοκχόλμη της Σουηδίας το Shippax Ferry Conference.
Το εν λόγω Συνέδριο πραγματοποιείται µε τη συμμετοχή λιμένων, εταιρειών που δραστηριοποιούνταν στο κλάδο της κρουαζιέρας, χρήστες λιμένων, ναυτιλιακών εταιρειών κ.τ.λ. 

Σε αυτό το συνέδριο, όπως διαβάσαμε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αποφάσισε να βρεθεί και ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΗΓ Α.Ε. κ. Αθανάσιος Πορφύρης.

Και πολύ καλά έκανε, θα πει κανείς. 
Τόσα κρουαζιερόπλοια έρχονται κάθε χρόνο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, που δεν προλαβαίνουν να δέσουν.

Μόνο που το συνολικό κόστος, συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών εισιτηρίων καθώς και 5 διανυκτερεύσεων (για ένα 3ήμερο συνέδριο;) από 3 - 7 Μαΐου, φτάνει τα 5.956 ευρώ!!! 
Δηλαδή 1.200€ την ημέρα. 
Δηλαδή 2 κατώτατους μισθούς την ημέρα!!!

Με την ευκαιρία, θα μπορούσε η σημερινή διοίκηση του λιμανιού, να ενημερώσει τους πολίτες, πόσα είναι τα έσοδα από την κρουαζιέρα και πόσα είναι τα έξοδα που έχουν πραγματοποιήσει, σε ταξίδια, για την προσέλκυσή τους στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας;

Γιατί πολύ φοβόμαστε πως τα ταξίδια και τα έξοδα, είναι άνευ αποτελέσματος.
Μακάρι να διαψευστούμε...
1.200€ την ημέρα για ταξίδια στο εξωτερικό!!! 1.200€ την ημέρα για ταξίδια στο εξωτερικό!!! Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 07, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.