Παράταση έως 30 Ιουνίου για αντιρρήσεις στους δασικούς χάρτες

Παράταση έως 30 Ιουνίου για αντιρρήσεις στους δασικούς χάρτες


Εκδόθηκε η ρύθμιση από το υπουργείο που δίνει τελική παράταση των ηλεκτρονικών αντιρρήσεων των πολιτών στους δασικούς χάρτες των Κυκλάδων και όλης της Ελλάδας μέχρι 30 Ιουνίου. 

Η κυβέρνηση κατανοώντας το ελάχιστο χρονικό όριο που έδωσε (3-4 ημερών) για υποβολή των ηλεκτρονικών αντιρρήσεων αποδέχτηκε τις εισηγήσεις και έδωσε παράταση για τις ηλεκτρονικές αντιρρήσεις (έστω και χωρίς δικαιολογητικά σε τούτη τη φάση) για ένα μήνα.

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας δεσμεύθηκε να προχωρήσει άμεσα στην παράταση της προθεσμίας για την υποβολή αντιρρήσεων στους δασικούς χάρτες κατά ένα μήνα.».

Με την τελευταία αυτή παράταση οι μέχρι σήμερα υπερήμεροι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν ενστάσεις, αντιρρήσεις ή ότι άλλο εγκαίρως και στη συνέχεια σε δεύτερο χρόνο να κινήσουν τις διαδικασίες για την συμπλήρωση του φακέλου τους.

Τονίζουμε πως είναι η τελευταία παράταση και με την ηλεκτρονική υποβολή και η τελευταία διευκόλυνση προς τους πολίτες. Από εκεί και πέρα τελειώνουν όλες οι προθεσμίες κι όσοι κατέθεσαν αντιρρήσεις κατέθεσαν. Όσοι δεν καταθέσουν χάνουν το δικαίωμα ενστάσεων ή αντιρρήσεων.
Παράταση έως 30 Ιουνίου για αντιρρήσεις στους δασικούς χάρτες Παράταση έως 30 Ιουνίου για αντιρρήσεις στους δασικούς χάρτες Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 29, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.