Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας, για την αυριανή απεργία: Διασπαστικά δρα ο πρόεδρος του Συλλόγου

Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας, για την αυριανή απεργία: Διασπαστικά δρα ο πρόεδρος του Συλλόγου


Συνάδελφοι,
Αναφορικά με την έκκληση του Συλλόγου Εργαζομένων σε Απεργιακή Κινητοποίηση στην Ηγουμενίτσα την 24/5/2022, η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ έχει να δηλώσει ότι:
Ο Πρόεδρος των Εργαζομένων ΟΤΑ Ν.Θεσπρωτίας, χωρίς να συγκαλέσει Δ.Σ., με την Ισχνή του πλειοψηφία, παίζει, για άλλη μία φορά παιχνίδια, στην πλάτη των Εργαζομένων.
Αντί να καλέσει σε συστράτευση όλων των Εργαζομένων με συμμετοχή στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στην Αθήνα, όπου η φωνή διαμαρτυρίας και διεκδίκησης θα είναι ηχηρή, δρα διασπαστικά προς την Ομοσπονδία, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!!!
Κάθε λογικά σκεπτόμενος κατανοεί τις επιδιώξεις του.
Καλούμε τον Πρόεδρο των Εργαζομένων και τη ΔΑΣ Θεσπρωτίας να πράξουν, έστω και την ύστατη αυτή στιγμή, ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!
Συνάδελφοι της ΔΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ!!!
ΕΔΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ!!!
Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας, για την αυριανή απεργία: Διασπαστικά δρα ο πρόεδρος του Συλλόγου Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας, για την αυριανή απεργία: Διασπαστικά δρα ο πρόεδρος του Συλλόγου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 23, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.