Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών με τον Δήμαρχο Φιλιατών

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών με τον Δήμαρχο Φιλιατών


Στο πλαίσιο συνεργασίας της Ένωσης μας, με φορείς και Δημόσιους λειτουργούς, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας και του Δημάρχου Φιλιατών κ. Παππά Σπυρίδων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε ο ρόλος και η προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στο κοινωνικό σύνολο διαχρονικά, αλλά και σήμερα στους δύσκολους κατά κοινή ομολογία καιρούς που διανύουμε, καθώς και η αγαστή συνεργασία της Υπηρεσίας μας και της Ένωσης μας, με τον Δήμο Φιλιατών για το κοινό καλό του τόπου. Τέθηκαν θέματα που αφορούν το Αστυνομικό προσωπικό του ΑΤ Φιλιατών και Ά και Β´ ΤΣΦ Φιλιατών κάνοντας εκτενή αναφορά στο κτιριακό ζήτημα και στην ανάγκη, ανεύρεσης κατάλληλου χώρου για την ανέγερση ενός νέου σύγχρονου Αστυνομικού κτιρίου σε συνεργασία των υπηρεσιακών και πολιτικών παραγόντων του Υπουργείου με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Δήμαρχος, αφού αναφέρθηκε στη διαχρονικά άψογη σχέση μεταξύ Δήμου και Ελληνικής Αστυνομίας, δήλωσε ότι είναι σύμφωνος στην προσπάθεια μας αυτή, η ολοκλήρωση της οποίας θα συμβάλει θετικά προς όφελος των κατοίκων των Φιλιατών.

Ευχαριστήσαμε τον κ. Δήμαρχο για την κατανόηση και έμπρακτη στήριξη που έδειξε στα δίκαια αιτήματα μας, άλλωστε σκοπός μας είναι:
- να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με Φορείς και Δημόσιους Λειτουργούς για το καλό του τόπου
- να αναδεικνύουμε τα προβλήματα που ταλανίζουν τους συναδέλφους μας, προς εξεύρεση λύσης, ώστε να εκτελούν τα καθήκοντα τους, με αξιοπρέπεια και σε ανθρώπινο εργασιακό περιβάλλον, ως προβλέπεται, παρέχοντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πολίτες της Θεσπρωτίας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
NAKOΣ Βασίλειος
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΕΦΑΛΑΣ Χρήστος
Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών με τον Δήμαρχο Φιλιατών Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών με τον Δήμαρχο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 06, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.