Φθορές σε δωμάτια που διέμεναν προκάλεσαν ποδοσφαιριστές του Θεσπρωτού - Καταγγελία στην Αστυνομία (+ΦΩΤΟ)

Φθορές σε δωμάτια που διέμεναν προκάλεσαν ποδοσφαιριστές του Θεσπρωτού - Καταγγελία στην Αστυνομία (+ΦΩΤΟ)


Σε καταγγελία κατά των υπευθύνων της ΠΑΕ Θεσπρωτός, προχώρησε συμπολίτης μας, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα.
Συγκεκριμένα, ο καταγγέλλων είχε νοικιάσει στην ομάδα του Θεσπρωτού 5 δωμάτια, στα οποία διέμεναν ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Μάλιστα τους τελευταίους μήνες, ο ενοικιαστής δεν κατέβαλε το αντίτιμο των μισθωμάτων.
Η καταγγελία όμως κατατέθηκε, όταν την προηγούμενη εβδομάδα, ο ιδιοκτήτης των δωματίων θέλησε να ελέγξει την κατάσταση της περιουσίας του.


Για να διαπιστώσει δυστυχώς, πως σε όλα σχεδόν τα δωμάτια έχουν γίνει σοβαρές ζημιές, τόσο στα εσωτερικά των δωματίων, όσο και στην κύρια είσοδο ενός από αυτά, η οποία ήταν σπασμένη, μετά από εμφανή διάρρηξη.
Ζημιές είχαν γίνει και στους εξωτερικούς χώρους, με σπασμένες γλάστρες και αναποδογυρισμένα τραπέζια.
Από το εσωτερικό των δωματίων, είχαν αφαιρεθεί τηλεοράσεις, ακόμα και ηλεκτρικά κουζινάκια και πλυντήριο.


Ο συμπολίτης μας, κατήγγειλε τη διάρρηξη του ενός δωματίου, στο Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας, άντρες του οποίου μετέβησαν στο σημείο, όπου και διαπίστωσαν τις φθορές. 
Ο ιδιοκτήτης, μετά και από την αρνητική στάση της διοίκησης της ΠΑΕ Θεσπρωτός στις επαφές που είχε μαζί τους, μας δήλωσε πως επιφυλάσσεται για τη χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός του, ώστε να καταφέρει να βρει το δίκιο του και να αποκατασταθούν οι ζημιές, αλλά και να καταφέρει να περάσει το ηλεκτρικό ρεύμα στο όνομά του.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως σύμφωνα με τα όσα μεταφέρθηκαν στον ιδιοκτήτη των δωματίων, η διοίκηση του Θεσπρωτού αναγνώρισε πως την πόρτα την έσπασε ποδοσφαιριστής της ομάδας, με την δικαιολογία πως είχε χάσει τα κλειδιά και βιαζόταν να αναχωρήσει από την πόλη της Ηγουμενίτσας, μετά και από την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου. 
Φθορές σε δωμάτια που διέμεναν προκάλεσαν ποδοσφαιριστές του Θεσπρωτού - Καταγγελία στην Αστυνομία (+ΦΩΤΟ) Φθορές σε δωμάτια που διέμεναν προκάλεσαν ποδοσφαιριστές του Θεσπρωτού - Καταγγελία στην Αστυνομία (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.