Β. Γιόγιακας: Ανοίγει ο δρόμος για νέες επενδύσεις και νέες δουλειές στην υδατοκαλλιέργεια

Β. Γιόγιακας: Ανοίγει ο δρόμος για νέες επενδύσεις και νέες δουλειές στην υδατοκαλλιέργεια



Ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος για τον χαρακτηρισμό και την οριοθέτηση Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (ΠΟΑΥ) στη Θεσπρωτία:
«Με την οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών για τη χωροθέτηση και τη λειτουργία μονάδων θαλάσσιας υδατοκαλλιέργειας ανοίγει ο δρόμος για νέες επενδύσεις και νέες δουλειές σε έναν κλάδο ζωτικής σημασίας για την οικονομία του τόπου μας, είτε την εγκατάσταση νέων μονάδων, είτε με την επέκταση υφιστάμενων.
Είναι ευτύχημα ότι, ύστερα από μια προσπάθεια πολλών χρόνων και το ξεπέρασμα αρκετών εμποδίων, περιμένουμε πλέον μόνο τη δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος σε ΦΕΚ.
Είμαστε επίσης περήφανοι γιατί, χάρη σε αυτή την προσπάθεια, η ΠΟΑΥ Θεσπρωτίας είναι μεταξύ των πρώτων τέτοιων περιοχών στην Ελλάδα που οριοθετούνται με το προβλεπόμενο Προεδρικό Διάταγμα».
Β. Γιόγιακας: Ανοίγει ο δρόμος για νέες επενδύσεις και νέες δουλειές στην υδατοκαλλιέργεια Β. Γιόγιακας: Ανοίγει ο δρόμος για νέες επενδύσεις και νέες δουλειές στην υδατοκαλλιέργεια Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 04, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.