Ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών | Ο Θεσπρωτός Γιάννης Στάθης, συντόνισε την εκδήλωση

Ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών | Ο Θεσπρωτός Γιάννης Στάθης, συντόνισε την εκδήλωση


Ο Θεσπρωτός Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών , Γιάννης Στάθης, συντόνισε την εκδήλωση και προλόγισε τους ομιλητές
Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων από τους χώρους της πολιτικής, της οικονομίας και των επιχειρήσεων ,πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Μαίου, η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών ( ΣΕΟΔΙ) στην αίθουσα GOLDEN του ξενοδοχείου Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Θεσπρωτός Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών , Γιάννης Στάθης, συντόνισε την εκδήλωση και προλόγισε τους ομιλητές . Ειδικότερα με αφορμή τα εκατό χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή αναφέρθηκε στο βιβλίο του Άγγελου Συρίγου , «Μικρασιατική καταστροφή , 50 ερωτήσεις και απαντήσεις» δίνοντας στον Υφυπουργό την αφορμή να αναφερθεί και στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις.


Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ,Αλέξανδρος Κωστόπουλος αναφέρθηκε διεξοδικά στις οικονομικές εξελίξεις , στις προοπτικές , στις δυσκολίες αλλά και στις ευκαιρίες οι οποίες δημιουργούνται.


Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρία Νίκη Κεραμέως απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και μετέφερε την εμπειρία της από την συμμετοχή της στην κυβερνητική αποστολή και το εξαιρετικά επιτυχημένο ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ .

Κεντρικοί Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ,ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νικόλαος Παπαθανάσης, με θέμα την χρηματοδότηση των επιχειρήσεων ,τον αναπτυξιακό νόμο και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία .


Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άγγελος Συρίγος ανέπτυξε το θέμα , η γεωπολιτική θέση της χώρας εν όψει των πρόσφατων εξελίξεων στην περιοχή.

Η εκδήλωση ήταν υψηλού επιπέδου με εξαιρετικές εισηγήσεις και υποδειγματική οργάνωση.
Ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών | Ο Θεσπρωτός Γιάννης Στάθης, συντόνισε την εκδήλωση Ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών | Ο Θεσπρωτός Γιάννης Στάθης, συντόνισε την εκδήλωση Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 29, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.