Βιωματικό εργαστήριο για γονείς από Κέντρο Πρόληψης «Αριάδνη» στο Νηπιαγωγείο Μαρουδίου

Βιωματικό εργαστήριο για γονείς από Κέντρο Πρόληψης «Αριάδνη» στο Νηπιαγωγείο Μαρουδίου


Στον προαύλιο χώρο του Νηπιαγωγείου Μαρουδίου ύστερα από αναγκαστικό διάλειμμα δυο χρόνων έγινε το πρώτο βιωματικό εργαστήριο για γονείς. 
Η χαρά, η συγκίνηση, η περιέργεια και ο ενθουσιασμός ήταν τα καλύτερα υλικά για να αναδειχθεί ο ομορφιά και η λειτουργικότητα της ομάδας. 
Με αναδρομή στο οικογενειακό περιβάλλον που μας ανέθρεψε και μας έπλασε διαμορφώνοντας αξίες και αρχές συνεχίσαμε στην ενηλικίωση και την διαμόρφωση εαυτού σε ένα περιβάλλον με προκλήσεις και κρίσεις για να κάνουμε μία στάση στον ρόλο μας ως γονείς και στις μεταμορφώσεις που εμπεριέχει. 
Σε ό,τι αφορά τον τρόπο που δουλέψαμε οι λέξεις αδυνατούν να μεταφέρουν την ενέργεια που ο συμμετοχικός, διαδραστικός και βιωματικός τρόπος δουλειάς δημιουργεί ούτε και τον πλούτο που παράγει η σχέση και η σύνδεση των μελών μιας ομάδας. 
Ευχαριστώ θερμά το εκπαιδευτικό προσωπικό του Νηπιαγωγείου την διευθύντρια κυρία Σπυριδούλα Ζάγκα , την Εβίτα Κωνσταντίνου, την Θάλεια Θεοδωρίδη για την πρόσκληση , την γλυκιά υποδοχή και κυρίως γιατί διαμόρφωσαν το ιδανικό περιβάλλον για να κάνω αυτό που αγαπώ. 
Ευχαριστώ επίσης τον Πρόεδρο του ΚΠ ΑΡΙΑΔΝΗ κύριο Δημήτρη Δημάκο για την διαρκή στήριξη και εμπιστοσύνη καθώς και την συνάδελφισσα κυρία Αντωνία Γκόλια για την εξαιρετική συνεργασία

Κωνσταντίνα Ζιάγκου
Βιωματικό εργαστήριο για γονείς από Κέντρο Πρόληψης «Αριάδνη» στο Νηπιαγωγείο Μαρουδίου Βιωματικό εργαστήριο για γονείς από Κέντρο Πρόληψης «Αριάδνη» στο Νηπιαγωγείο Μαρουδίου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 21, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.