Κλειστή για δύο ώρες η Εγνατία Οδός σε τούνελ της Παραμυθιάς μετά από "τροχαίο" που ήταν… άσκηση!

Κλειστή για δύο ώρες η Εγνατία Οδός σε τούνελ της Παραμυθιάς μετά από "τροχαίο" που ήταν… άσκηση! 


Κλειστή και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας παρέμεινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και μέχρι τις 02:00 το πρωί της Πέμπτης, η Εγνατία οδός, από το ύψος του Ανισόπεδου κόμβου Νεοχωρίου, μέχρι και τον Ημικόμβο Ελευθεροχωρίου, καθώς σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στη σήραγγα της Παραμυθιάς, όταν οδηγός ΙΧ, που κινούνταν μέσα στη σήραγγα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στα τοιχώματα της σήραγγας και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε με τον οδηγό εγκλωβισμένο στο όχημά του.


Επιπλέον, τέσσερα οχήματα που κινούνταν στον ίδιο κλάδο κυκλοφορίας εισήλθαν διαδοχικά στη σήραγγα πριν γίνει αντιληπτό το ατύχημα από το Κέντρο Ελέγχου Κυκλοφορίας. Τα οχήματα σταμάτησαν λίγα μέτρα πιο πίσω από το σημείο του ατυχήματος και οι περισσότεροι από τους επιβαίνοντες τους από άγνοια του κινδύνου που διέτρεχαν δεν εγκατέλειψαν άμεσα τον χώρο και τα οχήματά τους. Ένας εξ αυτών έκανε χρήση ενός εκ των SOS τηλεφώνων της σήραγγας.


Στον κινητήρα του οχήματος που προσέκρουσε άρχισε να βγαίνει έντονος καπνός και μόνο τότε άρχισε η προσπάθεια των επιβατών των άλλων οχημάτων να διαφύγουν. Ο οδηγός ενός εκ των άλλων τεσσάρων ΙΧ κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ ένας συνοδηγός με πυροσβεστήρα προσπάθησε να βοηθήσει τον εγκλωβισμένο οδηγό.


Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο του ατυχήματος, έφτασαν οι ομάδες άμεσης επέμβασης της Εγνατίας Οδού, η Πυροσβεστική Υπηρεσία (Κλιμάκιο Παραμυθιάς), το ΕΚΑΒ, η Τροχαία Ηγουμενίτσας και άρχισε η προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς και απεγκλωβισμού του οδηγού, ενώ διεκόπη η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα του αυτοκινητοδρόμου, ενώ η κυκλοφορία εξετράπη μέσω του επαρχιακού δικτύου.


Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
Κλειστή για δύο ώρες η Εγνατία Οδός σε τούνελ της Παραμυθιάς μετά από "τροχαίο" που ήταν… άσκηση! Κλειστή για δύο ώρες η Εγνατία Οδός σε τούνελ της Παραμυθιάς μετά από "τροχαίο" που ήταν… άσκηση! Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 12, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.