Θετική εξέλιξη για τη παραχώρηση της φοιτητικής εστίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας

Θετική εξέλιξη για τη παραχώρηση της φοιτητικής εστίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας


Με υπογραφή του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας και βουλευτή Ιωαννίνων κ. Γιώργου Αμυρά, αποφασίστηκε να επιτραπεί η παραχώρηση κατά χρήση από πλευράς του Δήμου Ηγουμενίτσας του εγκαταλελειμμένου κτιρίου της φοιτητικής εστίας, στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, για την εγκατάσταση της εν λόγω υπηρεσίας. 
Σύμφωνα με την Διεύθυνση Δασών Θεσπρωτίας το εν λόγω κτίριο δεν χρησιμοποιείται ούτε είναι αναγκαίο στην οικεία δασική υπηρεσία. 
Ως χρόνος παραχώρησης κατά χρήση ορίζεται το διάστημα εντός του οποίου υφίσταται η ανάγκη στέγασης της ανωτέρω υπηρεσίας της Αστυνομίας. 
Όρος της παραχώρησης κατά χρήση του κτιρίου αποτελεί η διατήρηση του σκοπού της εγκατάστασης των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας. 
Κατόπιν της ολοκλήρωσης της ανάγκης, του σκοπού και του χρόνου παραχώρησης κατά χρήση, η έκταση διατηρούσα τον δασικό χαρακτήρα επανέρχεται στην προτέρα κατάσταση, αποκαθιστάμενης της δασικής έκτασης.
Ο βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Βασίλης Γιόγιακας, σε συνομιλία που είχαμε μαζί του, θέλησε να ευχαριστήσει τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος κ. Αμυρά, για την καθοριστική του συμβολή στην άμεση ικανοποίηση ενός χρόνιου αιτήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, για τη μεταστέγαση των υπηρεσιών της σε ένα νέο και σύγχρονο χώρο, που να καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες της υπηρεσίας.







Θετική εξέλιξη για τη παραχώρηση της φοιτητικής εστίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας Θετική εξέλιξη για τη παραχώρηση της φοιτητικής εστίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 15, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.