Οι καλύτερες στρατηγικές στοιχηματισμού τένις

Οι καλύτερες στρατηγικές στοιχηματισμού τένις


Θέλεις να γίνεις πιο κερδοφόρος τενίστας; Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στις καλύτερες στρατηγικές στοιχηματισμού τένις σε αυτό το άρθρο. Ας μιλήσουμε επίσης για τις διάφορες μεθόδους εύρεσης αποδόσεων αξίας στο στοίχημα τένις.
Για το λόγο αυτό, το Clube da Aposta ετοίμασε ένα ειδικό άρθρο με κερδοφόρες στρατηγικές στοιχηματισμού τένις, που καλύπτει βασικές πτυχές όπως το live και το pre-live στοιχηματισμό, τις αποδόσεις στοιχήματος, την ποιοτική ανάλυση του παιχνιδιού και τη στιγμή / εμπιστοσύνη του τενίστα.
Εάν δεν έχετε ακόμη λογαριασμό 22Bet login, μπορείτε να επωφεληθείτε από το μπόνους που προσφέρεται σε νέους χρήστες. Είναι ένας καλός τρόπος να αυξήσετε το bankroll σας για στοιχήματα στο τένις και σε πολλά άλλα αθλήματα.

Οι καλύτερες στρατηγικές στοιχηματισμού τένις
Ποιες είναι οι καλύτερες στρατηγικές στοιχηματισμού τένις; Αυτή η απάντηση είναι πολύ απλή: οι καλύτερες στρατηγικές στοχεύουν στην εύρεση καταστάσεων και ευκαιριών μακροπρόθεσμης αξίας.
Αναζητώντας νέες στρατηγικές ή για να μεγιστοποιηθούν οι τεχνικές που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί, είναι απαραίτητο να αναλυθούν οι θεμελιώδεις πτυχές του παιχνιδιού τένις. Επομένως, παρακάτω θα παραθέσω τις βασικές πτυχές που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για να καθαρίσουμε μια στρατηγική στοιχηματισμού τένις.
Εμείς οι τενίστες πρέπει να χαρτογραφήσουμε τα τεχνικά, τακτικά, νοητικά και συμπεριφορικά πρότυπα των παικτών του τένις. Και με αυτές τις καλά καθορισμένες πληροφορίες, μπορούμε να αναπτύξουμε την καλύτερη στρατηγική για στοιχήματα σε αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι, αναμέτρηση, παίκτη ή τουρνουά.
Και πώς γνωρίζουμε αυτά τα μοντέλα; Ο μόνος τρόπος για να χαρτογραφήσουμε τους παίκτες είναι να δούμε τον μεγαλύτερο αριθμό αγώνων, δηλαδή, για να γνωρίσουμε καλά έναν παίκτη πρέπει να δούμε περισσότερους αγώνες γιατί με αυτόν τον τρόπο γνωρίζουμε τα μοτίβα του επιλεγμένου τενίστα.

Εμπιστευτείτε τη στιγμή και εμπιστευτείτε τον παίκτη
Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε την τρέχουσα στιγμή του τενίστα στη σεζόν. Έχει πλάκα; Ή μήπως υποφέρει από αναποδιές που μπορεί να κλείσουν την αυτοπεποίθησή σας;
Η αυτοπεποίθηση είναι μια θεμελιώδης πτυχή για έναν τενίστα. Στις κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού, ο παίκτης που ΔΕΝ εμπιστεύεται το παιχνίδι του κάνει περισσότερα λάθη και χάνει περισσότερα παιχνίδια μακροπρόθεσμα.
Ως εκ τούτου, είναι μια καλή στρατηγική να ποντάρετε στον παίκτη που βρίσκεται σε καλή στιγμή και με πολύ υψηλό επίπεδο αυτοπεποίθησης, αφού υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να παίξει το καλύτερο του τένις στις κρίσιμες στιγμές και να κερδίσει περισσότερους αγώνες.

Αναλύστε τη διανοητική πτυχή του παίκτη
Ανάλυση της ψυχικής εμφάνισης του παίκτη Η ανάλυση της συμπεριφοράς του τζόγου είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της τοποθέτησης ενός στοιχήματος. Οι παίκτες του τένις που επιπλέουν πολύ είναι πιο δύσκολο να διαβαστούν λόγω του απρόβλεπτου χαρακτήρα τους. Από την άλλη, οι παίκτες του τένις με πιο έντονο μοτίβο συμπεριφοράς είναι πιο ευανάγνωστοι.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η γνώση του παίκτη είναι τόσο σημαντική για τον καθορισμό μιας στρατηγικής στοιχήματος για το συγκεκριμένο παιχνίδι ή παίκτη.

Ανακαλύψτε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των τουρνουά
Ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά των τουρνουά Το ημερολόγιο του τένις περιλαμβάνει 69 τουρνουά που εκτείνονται από τον Ιανουάριο έως τον Νοέμβριο σε 31 διαφορετικές χώρες. Επομένως, είναι σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε τα κύρια χαρακτηριστικά του τουρνουά στο οποίο στοιχηματίζουμε και πώς αυτές οι πτυχές επηρεάζουν την απόδοση των παικτών.
Ένα καλό παράδειγμα των διαφορετικών καιρικών συνθηκών και των συνθηκών παιχνιδιού είναι το Masters 1000 στη Μαδρίτη και τη Ρώμη. Και τα δύο τουρνουά θα διεξαχθούν σε χώμα, αλλά στη Μαδρίτη οι συνθήκες είναι πιο γρήγορες λόγω του υψομέτρου των 667 μέτρων. Στο τουρνουά της Ρώμης οι συνθήκες είναι διαφορετικές, πολύ πιο αργές και τυπικές στον χώμα.
Οπότε, όταν βρίσκουμε μια περιττή τιμή, πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη τις διαφορετικές συνθήκες των τουρνουά.

Δώστε προτεραιότητα στο live στοίχημα
Προτεραιότητα στο Live Betting Τα περισσότερα από τα στοιχήματά μου (85%) τοποθετούνται ενώ παίζω τένις, πράγμα που σημαίνει ότι τις περισσότερες φορές ψάχνω ζωντανά για πολύτιμες ευκαιρίες.
Είναι πολύ πιο εύκολο να κάνετε καλή ποιοτική ανάλυση ενώ παίζετε, παρατηρώντας και αναλύοντας την απόδοση των παικτών και, στη συνέχεια, οπτικοποιώντας την αγορά για να βρείτε αποδόσεις αξίας. Επομένως, προτείνω τα περισσότερα στοιχήματα να τοποθετούνται ζωντανά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Αποφύγετε τα pre-live στοιχήματα
Αποφύγετε το Pre-Live Betting Η συλλογή προ-ζωντανών πληροφοριών σχετικά με τους παίκτες και τις συνθήκες του τουρνουά είναι πολύ δύσκολη και επομένως πολύ πιο δύσκολο να βρείτε αποδόσεις αξίας πριν από τη ζωντανή μετάδοση.
Επομένως, χωρίς γνώση, είναι πρακτικά αδύνατο να πραγματοποιηθεί ποιοτική ανάλυση των αποδόσεων, ειδικά στο pre-live στοίχημα.
Τέλος, ποια στρατηγική πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για να στοιχηματίσουμε στο τένις;
Στρατηγική που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για να στοιχηματίσουμε στο τένις Κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε προκαθορισμένες στρατηγικές. Η κύρια στρατηγική μας πρέπει να είναι να αναζητούμε λανθασμένες αποδόσεις και αποδόσεις αξίας μέσω θεμελιώδους ανάλυσης χρησιμοποιώντας τις θεμελιώδεις πτυχές του παιχνιδιού του τένις.
Οι καλύτερες στρατηγικές στοιχηματισμού τένις Οι καλύτερες στρατηγικές στοιχηματισμού τένις Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 31, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.