Μαθητές του δημοτικού σχολείου Γραικοχωρίου θα μεταφερθούν στην προκυμαία της Σμύρνης του 1919

Μαθητές του δημοτικού σχολείου Γραικοχωρίου θα μεταφερθούν στην προκυμαία της Σμύρνης του 1919


Την Παρασκευή,10/06 στο δημοτικό σχολείο του Γραικοχωριου, οι μαθητές θα μεταφερθούν στην προκυμαία της Σμύρνης του 1919.Το αξέχαστο παραδοσιακό παζάρι στο λιμάνι θα ζωντανέψει από τις τρεις πρώτες τάξεις, με τραγούδια, χορούς και πολύ ζωντάνια.
Θα αναβιώσουμε, την καταστροφή της Σμύρνης και τον ξεριζωμό των Ελλήνων Μικρασιατών, τις κακουχίες τους με τον ερχομό τους στην Ελλάδα από τους μεγαλύτερους μαθητές.
Μια ενδιαφέρουσα θεατρική προσέγγιση, βασισμένη στο θεατρικό παιχνίδι και την μέθοδο "θέατρο εν θεάτρω" όπου οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να γίνονται θεατές και ηθοποιοί ταυτόχρονα.
Μια πολύ αρμονική συνεργασία, με την ένθερμη υποστήριξη του Συλλόγου Διδασκόντων, των μαθητών και της διευθύντριας κ. Ανθούλας Αλεξίου η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετέχει ενεργά στις πρόβες μας!
Μαθητές του δημοτικού σχολείου Γραικοχωρίου θα μεταφερθούν στην προκυμαία της Σμύρνης του 1919 Μαθητές του δημοτικού σχολείου Γραικοχωρίου θα μεταφερθούν στην προκυμαία της Σμύρνης του 1919 Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 09, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.