Σύλληψη οδηγού στην Ηγουμενίτσα για μεταφορά μεταναστών και για λαθραία τσιγάρα

Σύλληψη οδηγού στην Ηγουμενίτσα για μεταφορά μεταναστών και για λαθραία τσιγάρα


Στη σύλληψη πέντε αλλοδαπών καθώς και του 54χρονου αλλοδαπού διακινητή τους προέβησαν βραδινές ώρες προχθές, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας στον οικείο λιμένα.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τα στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών στον λιμένα Εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο, διαπιστώθηκε η ύπαρξη πέντε αλλοδαπών, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.

Επιπρόσθετα, εντοπίστηκαν εντός του τράκτορα, τριακόσια ενενήντα (390) πακέτα τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών, τα οποία δεν έφεραν ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί τη προανάκριση, κατασχέθηκε το φορτηγό όχημα με το επικαθήμενο, καθώς και τα ανευρεθέντα τσιγάρα.
Σύλληψη οδηγού στην Ηγουμενίτσα για μεταφορά μεταναστών και για λαθραία τσιγάρα Σύλληψη οδηγού στην Ηγουμενίτσα για μεταφορά μεταναστών και για λαθραία τσιγάρα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 14, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.