Είναι ντροπή να είσαι Δήμαρχος και να ψεύδεσαι ανερυθρίαστα στο Δημοτικό Συμβούλιο

Είναι ντροπή να είσαι Δήμαρχος και να ψεύδεσαι ανερυθρίαστα στο Δημοτικό Συμβούλιο


Σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της μείζονας αντιπολίτευσης κ. Γόγολου, απάντησε ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Λώλος, αναφορικά με την απευθείας ανάθεση για την προμήθεια και τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων στον ποδηλατόδρομο Ηγουμενίτσας, συνολικής συμβατικής αξίας 37.200,00€, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%.
Ο κ. Δήμαρχος ανέφερε πως ζήτησε ΤΡΕΙΣ προσφορές από αντίστοιχους επαγγελματίες και πως επέλεξε την πιο συμφέρουσα για το Δήμο Ηγουμενίτσας και τους δημότες.
Είναι ντροπή Δήμαρχε να προκαλείς με τόσο εύκολα αποδείξιμα ψέματα.
Μια απλή αναζήτηση στο ΚΗΜΔΗΣ είναι αρκετή να καταρριφθούν οι ανακρίβειες του κ. Δημάρχου.
Όπως μπορείτε να δείτε στο έγγραφο που δημοσιεύουμε και το οποία αντλήσαμε από το ΚΗΜΔΗΣ, η πρόσκληση για οικονομική προσφορά στάλθηκε μόνο σε ΕΝΑ άτομο.


Ο οποίος έστειλε οικονομική προσφορά ακριβώς στο ύψος της δέσμευσης πίστωσης από την αντιδήμαρχο Οικονομικών κα Τζέλλου, όπως αποδεικνύεται από τη σύμβαση μεταξύ του δήμου Ηγουμενίτσας και του επιχειρηματία.


Δηλαδή με ΜΗΔΕΝ έκπτωση!!!

Φίλος μεν "Γιάννη", φιλτάτη δε αλήθεια...

Είναι ντροπή να είσαι Δήμαρχος και να ψεύδεσαι ανερυθρίαστα στο Δημοτικό Συμβούλιο Είναι ντροπή να είσαι Δήμαρχος και να ψεύδεσαι ανερυθρίαστα στο Δημοτικό Συμβούλιο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 29, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.