Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της εβδομάδας από το Δήμο Ηγουμενίτσας

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της εβδομάδας από το Δήμο Ηγουμενίτσας



Το Π.ΑΚ.Π.ΠΟ. του Δήμου Ηγουμενίτσας στα πλαίσια των εκδηλώσεων της α΄ φάσης «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022», σας ενημερώνει για το πρόγραμμα των επόμενων δραστηριοτήτων της εβδομάδας:
Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, 2ου Φεστιβάλ σύγχρονης τέχνης για παιδιά «ο Σοφός Αριστοφάνης» θεατρικό και μουσικοκινητικό παιχνίδι για παιδιά για 8+, του προγράμματος «Όλα Κύριε Αριστοφάνη είναι όπως τα άφησες;» στον πεζόδρομο Ηγουμενίτσας στις 19:30 από το ΑΜΚΕ Αβγό .
Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, ετήσια παράσταση ρυθμικής γυμναστικής από τον Ρυθμικό Όμιλο Ηγουμενίτσας και την Παρασκευή Τσικνιά στο κλειστό γυμναστήριο Ηγουμενίτσας «Αλεξάνδρα Τσιάβου» στις 20:30.
Τρίτη 21 Ιουνίου 2022, the bird’s project: πόλη ή φύση; , μουσικοκινητικό παιχνίδι για την βρεφική ηλικία, στα πλαίσια του προγράμματος «Όλα Κύριε Αριστοφάνη είναι όπως τα άφησες;» στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνθεον στις 19:30 από το ΑΜΚΕ Αβγό.
Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022, the bird’s project: Εγώ ο διαφορετικός θεατρικό παιχνίδι για παιδιά 6+ σε αλληλεπίδραση με την Τρίτη ηλικία(συμμετέχει το ΚΑΠΗ Ηγουμενίτσας) στο θεατράκι του Καστριού στο Ίδρυμα Σάρρα στις 19:30 από το ΑΜΚΕ Αβγό.
Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» χορευτική παράσταση από την σχολή χορού Ελένη Ντέτσικα στο δημοτικό σχολείο Γραικοχωρίου στις 21:15.

Η Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ.
Δέσποινα Ζεϊμπέκογλου
Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της εβδομάδας από το Δήμο Ηγουμενίτσας Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της εβδομάδας από το Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.