Ολοκληρώθηκε η δράση του Κ.Ε.ΠΕ.Α Φιλιατών – Θεσπρωτίας στη Βρυσέλλα

Ολοκληρώθηκε η δράση του Κ.Ε.ΠΕ.Α Φιλιατών – Θεσπρωτίας στη Βρυσέλλα


Το Κ.Ε.ΠΕ.Α Φιλιατών – Θεσπρωτίας στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠ/ΣΗ» του Ε.Π. «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ 2014-2020» , Άξονας προτεραιότητας 6, υλοποίησε την δράση, ενημέρωση για το δίκτυο NATURA 2000 και παράλληλα καθαρισμό παρόδιου τμήματος Δ.Δ.Βρυσέλλας στις 8/06/2022 ημέρα Τετάρτη με την συμμετοχή του 3°Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς.
Η δράση διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Φιλιατών και το Δ.Δ. Βρυσέλλας.


ΣΚΟΠΟΣ: Η ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και η συμμετοχή σε εθελοντικές Ομάδες καθαρισμού παρόδιου τμήματος Δ.Δ. Βρυσέλλας. Ειδικά οι περιοχές Ραγίου - Σαγιάδας και Μαυρονέρι –Τσαμαντά ανήκουν στο δίκτυο NATURA 2000. Προσδοκώμενα αποτελέσματα είναι η αλλαγή συμπεριφοράς–στάσης των πολιτών και απομάκρυνση των πλαστικών (μπουκάλια, σακούλες), κουτιά αλουμινίου, συσκευασίες φυτοφαρμάκων, λάστιχα, σίδερα που είναι συνηθισμένη εικόνα πριν και μετά οικισμών.

Ο Υπεύθυνος του Κ.Ε.ΠΕ.Α Φιλιατών
Νικολάου Μάρκος
Ολοκληρώθηκε η δράση του Κ.Ε.ΠΕ.Α Φιλιατών – Θεσπρωτίας στη Βρυσέλλα Ολοκληρώθηκε η δράση του Κ.Ε.ΠΕ.Α Φιλιατών – Θεσπρωτίας στη Βρυσέλλα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 11, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.