Με επιτυχία το ιατρικό συνέδριο στα Σύβοτα

Με επιτυχία το ιατρικό συνέδριο στα Σύβοτα


Στις 16 - 19 Ιουνίου 2022 υλοποιήθηκε στα Σύβοτα το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Εκπαίδευσης , που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με την Εταιρεία Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής Ελλάδας «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» με θέμα: «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας»
Το Συνέδριο που υλοποιήθηκε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Συβότων, προσέλκυσε 85 συμμετέχοντες ιατρούς και επαγγελματίες υγείας.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ελευθέριος Κώστας δήλωσε σχετικά:
«Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, τα τελευταία χρόνια, διεκδικεί θέση στην αγορά του συνεδριακού τουρισμού και στα εξ’ αυτής οφέλη, όπως αύξηση της πληρότητας των ξενοδοχείων, προσέλκυση ειδικού κοινού, μεγέθυνση των εσόδων των τοπικών επιχειρήσεων και προώθηση του τουριστικού προϊόντος.
Ο Δήμος μας έχει και στο παρελθόν φιλοξενήσει ανάλογες διοργανώσεις με τους συμμετέχοντες-επισκέπτες να αποκομίζουν άριστες εντυπώσεις από τη διοργάνωση, τη φιλοξενία και τα τοπικά αξιοθέατα».
Με επιτυχία το ιατρικό συνέδριο στα Σύβοτα Με επιτυχία το ιατρικό συνέδριο στα Σύβοτα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες