Με μεγάλη επιτυχία η Ετήσια Παράσταση Ρυθμικής Γυμναστικής του Ρυθμικού Ομίλου Ηγουμενίτσας

Με μεγάλη επιτυχία η Ετήσια Παράσταση Ρυθμικής Γυμναστικής του Ρυθμικού Ομίλου Ηγουμενίτσας


Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022, η Ετήσια Παράσταση Ρυθμικής Γυμναστικής του Ρυθμικού Ομίλου Ηγουμενίτσας (ΡΟΗ), στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας, «Αλεξάνδρα Τσιάβου».
Περάσαμε δύο δύσκολα χρόνια λόγω της πανδημίας, όπου όπως οι δραστηριότητες όλης της κοινωνίας, έτσι και οι προπονήσεις και οι δραστηριότητες του συλλόγου μας σταμάτησαν ή γινόντουσαν με περιορισμούς. Την φετινή χρονιά, δειλά δειλά επανήλθαμε σε κανονικούς ρυθμούς, προσπαθώντας να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος. Την προσπάθεια αυτή θέλαμε πρώτα από όλα να αναδείξουμε μέσα από την παράσταση, δίνοντας χαρά στις αθλήτριές μας αλλά και στους γονείς τους.
Οι αθλήτριες του συλλόγου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, υπό τις οδηγίες της προπονήτριάς τους, Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής κας Τσικνιά Παρασκευή και της βοηθού της, κας Αυγερινού Ράνια.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας,
το ΠΑΚΠΟ Ηγουμενίτσας, για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου αλλά και την συνεργασία μας όλη την χρονιά,
τους χορηγούς και τους εθελοντές μας, η βοήθεια των οποίων είναι ανεκτίμητη για την πραγματοποίηση της ετήσιας παράστασης
τις αθλήτριές μας, για την αγάπη που δείχνουν στο Ολυμπιακό Άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής και το υπέροχο θέαμα που μας χάρισαν
και πάνω από όλα, τους γονείς, τους φίλους, τον κόσμο που κατέκλυσε το Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας για την τιμή που μας κάνουν κάθε χρόνο, να στηρίζουν και να χειροκροτούν τις αθλήτριές μας.
Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς είναι να βλέπουμε τα χαμόγελα, την χαρά και την αγάπη για το άθλημα της Ρυθμικής στα πρόσωπα των κοριτσιών μας και των δικών τους ανθρώπων.

Ο πρόεδρος του Ομίλου
Ζγούρης Φώτιος
Ρυθμικός Όμιλος Ηγουμενίτσας ΡΟΗ
Με μεγάλη επιτυχία η Ετήσια Παράσταση Ρυθμικής Γυμναστικής του Ρυθμικού Ομίλου Ηγουμενίτσας Με μεγάλη επιτυχία η Ετήσια Παράσταση Ρυθμικής Γυμναστικής του Ρυθμικού Ομίλου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.