Ανδρέας Σπυρόπουλος: Αλαζονεία είναι να μην αντιλαμβάνεται ο Πρωθυπουργός τα προβλήματα της καθημερινότητας

Ανδρέας Σπυρόπουλος: Αλαζονεία είναι να μην αντιλαμβάνεται ο Πρωθυπουργός τα προβλήματα της καθημερινότητας


Στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή «Από τις Έξι» με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κοτταρίδη μίλησε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Σχετικά με τις αναφορές του κ. Μητσοτάκη για αλαζονεία του Νίκου Ανδρουλάκη, ο κ. Σπυρόπουλος υπογράμμισε πως «αλαζονεία είναι να μην αντιλαμβάνεται ο Πρωθυπουργός ότι οι πολίτες αντιμετωπίζουν πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητά τους από ένα κύμα ακρίβειας και από τεράστιες αυξήσεις στους λογαριασμούς και τις τιμές των καυσίμων. Όταν μιλάμε για αλαζονεία, πρέπει πρώτα από όλα να κοιτάμε τι έχουμε κάνει εμείς οι ίδιοι για το δημόσιο συμφέρον».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης την επομένη των εκλογών, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανέφερε τα εξής:

«Εμείς έχουμε πει πολλές φορές ότι θα δώσουμε μία πρόταση στον ελληνικό λαό για να την επόμενη ημέρα της χώρας. Μια σοσιαλδημοκρατική πρόταση που αφορά το κοινωνικό κράτος, βασικά ζητήματα της καθημερινότητας και τομές που πρέπει να υπάρξουν για να κάνουμε βήματα μπροστά. Εμείς θα καθίσουμε για να σχηματίσουμε μία κυβέρνηση, όχι για να ανταλλάξουμε κάποια υπουργεία».

Ξεκαθάρισε δε ότι «εμείς έχουμε πάρει μία εντολή από τα μέλη και τους φίλους της παράταξης να δώσουμε μία νέα πρόταση στον ελληνικό λαό. Και αυτή η πρόταση έχει συγκεκριμένα πολιτικά προτάγματα. Όποιοι θεωρούν ότι το ΠΑΣΟΚ την επομένη των εκλογών θα είναι ένα κόμμα μικρό το οποίο απλά θα κληθεί να αποφασίσει με ποιον θα συγκυβερνήσει, κάνει μεγάλο λάθος. Εμείς παλεύουμε να αλλάξουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς. Να είμαστε την επομένη των εκλογών τόσο ισχυροί για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα των πολιτικών αλλαγών που θέλουμε για τον τόπο. Το βασικό είναι να σχηματιστεί μία κυβέρνηση που θα λύνει τα προβλήματα του ελληνικού λαού, όχι απλά για να σχηματιστεί».

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος επεσήμανε, τέλος, ότι «σταθερότητα σημαίνει ότι η χώρα προχωράει μπροστά, λύνει προβλήματα. Σταθερότητα δεν σημαίνει να μην μπορούν οι πολίτες να τα βγάλουν πέρα ή να μην υπάρχει προοπτική για τα νέα ζευγάρια να κάνουν οικογένεια. Πρέπει να μιλήσουμε καθαρά στον ελληνικό λαό ποια πολιτική δύναμη βάσει ενός οργανωμένου σχεδίου δίνει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και ένα μακροπρόθεσμο πλάνο. Εμείς έχουμε αυτό το σχέδιο. Έχουμε πρόταση για το κοινωνικό κράτος, για την ενίσχυση του ΕΣΥ, για κοινωνικές δομές που βοηθούν τους ασθενέστερους».
Ανδρέας Σπυρόπουλος: Αλαζονεία είναι να μην αντιλαμβάνεται ο Πρωθυπουργός τα προβλήματα της καθημερινότητας Ανδρέας Σπυρόπουλος: Αλαζονεία είναι να μην αντιλαμβάνεται ο Πρωθυπουργός τα προβλήματα της καθημερινότητας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.