Αναπάντητα ερωτήματα για το ατύχημα στο λούνα παρκ της Ηγουμενίτσας

Αναπάντητα ερωτήματα για το ατύχημα στο λούνα παρκ της Ηγουμενίτσας


Την προηγουμένη Κυριακή 19 Ιουνίου, όπως σας έχουμε ενημερώσει από εχτές, 12χρονο αγοράκι, ενώ έπαιζε σε παιχνίδι - μπασκέτα στο λούνα παρκ που βρίσκεται στην παραλία της Ηγουμενίτσας, υπέστη ηλεκτροπληξία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από το παιχνίδι εξείχε καλώδιο το οποίο ήρθε σε επαφή με το κάγκελο στο οποίο στηριζόταν το παιδί.
Τον 12χρονο μετέφερε η οικογένεια του, αρχικά στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας και μετά σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύτηκε για 4 ημέρες.
Από την Κυριακή μέχρι και την Παρασκευή που ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, ενημέρωσε τον επιχειρηματία ότι θα πρέπει να αναστείλει τη λειτουργία του, μέχρι να διερευνηθεί το περιστατικό από εμπειρογνώμονα, περάσανε 4 ημέρες.
Σε όλο αυτό το μεσοδιάστημα, οι "υπεύθυνοι" της ΟΛΗΓ, δεν φρόντισαν να αναστείλουν τη λειτουργία του λούνα παρκ, με κίνδυνο να υποστεί ηλεκτροπληξία και κάποιο άλλο παιδάκι.

Όπως και να έχει, η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας θα πρέπει να απαντήσει στα ερωτήματα που δημιουργούνται;
Πως αδειοδοτήθηκε εξ αρχής το λούνα παρκ;
Ποιος ηλεκτρολόγος ή μηχανικός υπέγραψε τη δήλωση για την λειτουργία του;
Υπάρχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα στον φάκελο αδειοδότησης; 
Υπάρχει τεχνικός ασφαλείας;
Έχει ενημερωθεί για το ατύχημα το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας και η Εισαγγελία;
Οι υπεύθυνοι της ΟΛΗΓ καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος που υπογράφει την άδεια, έλεγξαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά;

Θα πρέπει από τη διοίκηση της ΟΛΗΓ να απαντηθούν όλα τα παραπάνω ερωτήματα και ο αρμόδιος Εισαγγελέας να ελέγξει εάν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα για την αδειοδότηση μιας τόσο ευαίσθητης επιχείρησης, που δραστηριοποιείται και έρχεται σε επαφή, κυρίως με μικρά παιδιά.

Αναπάντητα ερωτήματα για το ατύχημα στο λούνα παρκ της Ηγουμενίτσας Αναπάντητα ερωτήματα για το ατύχημα στο λούνα παρκ της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 26, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες