Συνάντηση μελών του ΚΚΕ με προσωπικό του Νοσοκομείου Φιλιατών

Συνάντηση μελών του ΚΚΕ με προσωπικό του Νοσοκομείου Φιλιατών


Το ιατρικό νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου Φιλιατών, με απόφαση της Γ.Σ. τους πραγματοποίησαν την Τετάρτη 20/07/2022 στάση εργασίας.

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον γραμματέα της Τ.Ε. Θεσπρωτίας Λαέρτη Ρέγκα βρέθηκε στο χώρο του Νοσοκομείου κατά την διάρκεια της στάσης εργασίας. Διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά η ασφυκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νοσοκομείο, με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να δίνει εξαντλημένο τη μάχη για την υγεία και τη ζωή του λαού.

Η έλλειψη ιατρών είναι μεγάλη (21 κενές οργανικές θέσεις) με αποτέλεσμα να εφημερεύουν εδώ και 3χρόνια χωρίς ακτινολόγο, χωρίς αναισθησιολόγο τον τελευταίο χρόνο και χωρίς μικροβιολόγο τα τελευταία δύο χρόνια ,πάνω από 6 φορές το μήνα με ότι αυτό συνεπάγεται για ασθενείς και ιατρούς.

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ μίλησε με τους υγειονομικούς τονίζοντας πως στέκεται στο πλευρό τους, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους, τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες τους. Ανέδειξε την ανάγκη να συνεχιστεί ο αγώνας για ένα σύστημα Υγείας αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν, αντίστοιχο των δυνατοτήτων και των αναγκών που υπάρχουν σήμερα, που οι υπηρεσίες του θα αποτελούν στην πράξη κατοχυρωμένο κοινωνικό αγαθό και όχι ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα.
Συνάντηση μελών του ΚΚΕ με προσωπικό του Νοσοκομείου Φιλιατών Συνάντηση μελών του ΚΚΕ με προσωπικό του Νοσοκομείου Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες