Από την διήμερη περιοδεία στην Ήπειρο του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Σπυρόπουλου

Από την διήμερη περιοδεία στην Ήπειρο του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Σπυρόπουλου 


Διήμερη περιοδεία στην Ήπειρο πραγματοποίησε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος.
Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος βρέθηκε την Πέμπτη στην Άρτα οπου και πραγματοποίησε ανοιχτή συγκέντρωση με αφορμή τα εγκαίνια των γραφείων της Νομαρχιακής Επιτροπής Άρτας. Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ μεταξύ άλλων σημείωσε ότι, η παράταξη διεκδικεί ξανά να εκφράσει πλειοψηφικά και πρωταγωνιστικά τις αγωνίες του δημοκρατικού κόσμου, ενώ σημείωσε ότι μόνο με ισχυρή κοινωνική παρουσία μπορεί να υπάρξει ανανέωση. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο ρόλο του πρωτογενούς τομέα, καθώς η Αρτα είναι μία περιοχή με πολλούς αγρότες και κτηνοτρόφους, ενώ διαθέτει χιλιάδες στρέμματα καλλιεργήσιμης γης, από τα οποία παράγονται εξαιρετικά γεωργικά προϊόντα.
Το απόγευμα το Σαββάτου στα Ιωάννινα, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος πραγματοποίησε συνάντηση με τα μέλη των νομαρχιακών επιτροπών της Ηπείρου οπου και παρουσίασε το πλαίσιο της πολιτικής του νέου ΠΑΣΟΚ και έθεσε τον κομματικό μηχανισμό σε ετοιμότητα σημειώνοντας την εξωστρέφεια που πρέπει να επιδειχτεί καθώς και το πλατύτερο κάλεσμα των πολιτών του δημοκρατικού προοδευτικού τόξου. Μεταξύ άλλων άσκησε δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση τόσο για την ακρίβεια που διευρύνει τις κοινωνικές ανισότητες, όσο και για τις καταστροφικές πυρκαγιές, που δείχνουν την ολιγωρία του κρατικού μηχανισμού ιδίως στον τομέα της πρόληψης, ενώ κριτική άσκησε και στον ΣΥΡΙΖΑ για την υποκρισία που επιδεικνύει στα αντιπολιτευτικά του καθήκοντα.
To ιδιο βράδυ σε συνέντευξη στο ITV ο Αντρέας Σπυρόπουλος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αδιαφορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το φυσικό αέριο και την αντίδραση των κρατών μελών για τα μέτρα μείωσης κατανάλωσης του φυσικού αερίουΑπό την διήμερη περιοδεία στην Ήπειρο του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Σπυρόπουλου Από την διήμερη περιοδεία στην Ήπειρο του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Σπυρόπουλου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 26, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες