Οι ΟΛΗΓαρχες "θηριοδαμαστές"...

Οι ΟΛΗΓαρχες "θηριοδαμαστές"...


Με αριθμό απόφασης 295/2022, ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας ενέκρινε την χορηγία στον Πυγμαχικό Γυμναστικό Σύλλογο Ιωαννίνων ‘Ο ΤΙΓΡΗΣ’ για την διοργάνωση του 6ου International Tiger Boxing Cup, με το ποσό των 500€ (Δείτε ΕΔΩ).
Μάλιστα η εισήγηση του διευθύνοντα συμβούλου ήταν το ποσό της χορηγίας να φτάνει τα 1.000€.

Στις 29 Ιανουαρίου 2020, είχαμε δημοσιεύσει (Δείτε ΕΔΩ), μετά από καταγγελία γονέων, τον "αποκλεισμό" μαθητών του 2ου λυκείου Ηγουμενίτσας, από ευρωπαϊκό διαγωνισμό, λόγω χρημάτων, αφού δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη χρηματοδότηση (περίπου 400€), για τη μετάβαση των μαθητών στην Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιήθηκε η 2η φάση του «Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού για συμμετοχή στη 18η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών – EUSO 2020 – σχ. έτος 2019-2020».
Στην προσπάθεια του διευθυντή του λυκείου, να εξασφαλίσει τη συμμετοχή των τριών μαθητών και της καθηγήτριάς τους στον διαγωνισμό, στις 16 Ιανουαρίου 2020, απέστειλε αίτημα χρηματοδότησης, στον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας, για να λάβει αρνητική απάντηση.
Η δικαιολογία που είχαν προβάλει τότε οι διοικούντες στον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας, ήταν πως δεν τους επιτρέπονται από το ΤΑΙΠΕΔ, οι χορηγίες και η διάθεση χρημάτων για σκοπούς που δεν έχουν να κάνουν με λιμενικές εργασίες.

Τώρα, τί δουλειά έχει ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας να επιχορηγεί έναν ιδιωτικό σύλλογο πυγμαχίας και μάλιστα στην πόλη των Ιωαννίνων, μόνο αυτοί γνωρίζουν και θα πρέπει να μας απαντήσουν (λέμε τώρα...!!!).

Από την πλευρά μας είμαστε πεπεισμένοι πως η χορηγία έγινε καθαρά στα πλαίσια των δημόσιων σχέσεων της διοίκησης του λιμανιού και συγκεκριμένα του διευθύνοντα συμβούλου κ. Πορφύρη, της προέδρου του ΔΣ κας Δηλαβέρη και του μέλους και εκπρόσωπου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ. Τσάτσα, οι οποίοι ήταν και οι 3 από το 7μελές συμβούλιο που υπερψήφισαν τη χορηγία.
Χρησιμοποιώντας βέβαια χρήματα του Ελληνικού λαού στα οποία είναι διαχειριστές και όχι χρήματα από την τσέπη τους.
Πουθενά δεν εξυπηρετεί τα λιμενικά συμφέροντα της ΟΛΗΓ Α.Ε.

Στο μυαλό και τη λογική τους, φαίνεται πως είναι σημαντικότερος ένας ιδιωτικός σύλλογος πυγμαχίας των Ιωαννίνων, από τη συμμετοχή Θεσπρωτών μαθητών στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στη 18η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών.

Τα συμπεράσματα δικά σας...
Οι ΟΛΗΓαρχες "θηριοδαμαστές"... Οι ΟΛΗΓαρχες "θηριοδαμαστές"... Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 14, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.