Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσπρωτία: "Εσύ πάρε και π*πα στον Μητσοτάκη"

Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσπρωτία: "Εσύ πάρε και π*πα στον Μητσοτάκη"


Ο ξεπεσμός της τοπικής Νέας Δημοκρατίας στο νομό Θεσπρωτίας δεν έχει πάτο.
Η κατρακύλα και ο ξεπεσμός του κόμματος στο νομό Θεσπρωτίας, διαφάνηκε από την αδυναμία να βρεθούν υποψήφιοι στις εκλογές για τη ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ).
Έτσι επιστρατεύτηκαν κάθε λογής πρόσωπα που μερικοί από αυτούς καμία σχέση δεν είχαν με το κόμμα και με τα κοινά της περιοχής.
Ανάμεσά τους και ένα πρόσωπο που στο παρελθόν (και όχι μόνο) έβριζε αισχρά τη Νέα Δημοκρατία, ενώ δεν δίσταζε να εξυμνεί τη Χρυσή Αυγή.
Δεκάδες οι προσβολές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ οι αναρτήσεις του έχουν δημιουργήσει αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να έχει κατατεθεί και μήνυση εναντίον του για συκοφάντικη δυσφήμηση, με τον ίδιο να αποφεύγει το δικαστήριο ζητώντας αναβολή λόγω ... ίλιγγου.
Η τελευταία του όμως ανάρτηση και ο σχολιασμός που τη συνοδεύει, ξεπέρασε τα εσκαμμένα.
Συγκεκριμένα, στο προφίλ του, προχώρησε σε κριτική (και πολύ καλά έκανε) για το κόμμα στο οποίο ανήκει και είναι μέλος της νομαρχιακής επιτροπής, καταλήγοντας πως ο τουρισμός δεν πάει καλά.
Μέχρι εδώ όλα καλά. 
Όταν όμως μία κυρία σχολίασε πως "η Αθήνα είναι γεμάτη με τουρίστες" ο συγκεκριμένος "κύριος" προχώρησε σε ένα άκρως προσβλητικό και σεξιστικό σχόλιο, γράφοντας επί λέξη "Ναι ΟΚ. Εσύ πάρε και π*πα στον Μητσοτάκη. οκ... Καταλαβαίνω".
Για το συγκεκριμένο περιστατικό έχουν ενημερωθεί εδώ και 20 ημέρες, τόσο ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας, ο βουλευτής Θεσπρωτίας, αλλά και ο ειδικός σύμβουλος του γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Θανάσης Νέζης, χωρίς δυστυχώς να αντιδράσουν.
Είναι ντροπή για τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη να έχει στους κόλπους της και να εκτρέφει τέτοια στελέχη.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως έστω και τώρα θα υπάρξει αντίδραση από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Ειδάλλως θα είναι σα να ενστερνίζονται τα όσα κατά καιρούς απαράδεκτα γράφει ο συγκεκριμένος "κύριος".
Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσπρωτία: "Εσύ πάρε και π*πα στον Μητσοτάκη" Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσπρωτία: "Εσύ πάρε και π*πα στον Μητσοτάκη" Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 17, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.